Навчальні курсі для лікарів від УАБМ можна пройти онлайн

08.11.2022

Лікарям дуже важливо постійно підвищувати кваліфікацію, проходити навчання. Медичні курси онлайн надають можливість отримувати актуальну інформацію щодо нових методів лікування, інноваційних препаратів. Такі курси, зокрема, організує Українська Академія Біологічної Медицини (УАБМ).

В чому полягає біорегуляційний підхід

УАБМ з 2009 року проводить різноманітні навчальні заходи для лікарів загальної та ветеринарної медицини, фармацевтів. Основна тематика навчання — біорегуляційний підхід та його інтеграція з традиційними методами. У відповідності до біорегуляційного підходу хвороби є наслідком виснаження захисних сил та порушень у роботі регуляційних систем організму.

Медичні курси, семінари, вебінари та конференції, що організує Академія, знайомлять з принципами біологічної медицини та з продукцією німецької компанії Heel. Це препарати природного походження, що застосовуються як для лікування, так і для профілактики різноманітних захворювань, Вони впливають на організм як на цілісну систему, активують власні захисні сили та допомагають відновити механізм саморегуляції. Препарати високоефективні, а ризик негативних побічних впливів на організм зведено до мінімуму.

Онлайн курси — зручний формат навчання

Особливості курсів від УАБМ:

  • поєднання текстових та відеоматеріалів;
  • поділ на окремі модулі з проміжним тестуванням після завершення кожного;
  • можливість проходження дистанційно, у зручний час, без обмежень термінів;
  • отримання сертифікату після успішного заключного тестування.

Спікерами навчальної платформи УАБМ є провідні науковці та досвідчені лікарі, а знання, отримані на курсах, мають значну практичну цінність для медичних спеціалістів.