Як вибрати робоче спецвзуття

08.11.2022

Робоче взуття — важливий атрибут захисту у багатьох професійних галузях. Взуття може мати певні захисні елементи та властивості для захисту від конкретних несприятливих факторів.

Зараз на українському та світовому ринках представлено велику кількість виробників спецвзуття. Але як вибрати дійсно якісний продукт?

По-перше, рекомендуємо звертати увагу на матеріали, з яких було створено робоче взуття (матеріал основи, підошви, підкладки, утеплювача).

По-друге, наявність необхідних захисних елементів та властивостей. Наприклад, будівельне взуття повинне мати металевий або композитний підносок, який захищає стопу від ударів і здавлювання. Також дуже важливо уточнити чи є антипрокольна устілка, функція якої полягає в тому, щоб захистити стопу від проколів, порізів та інших механічних впливів.

Також у продавця ви можете запитувати підтверджуючі сертифікати якості.

Розглянемо детальніше українські бренди спеціалізованого взуття:

Zenkis — перевага взуття під цією торговою маркою полягає в тому, що воно виробляється тільки з високоякісних матеріалів від європейських виробників. Також спецвзуття виготовляється на сучасному обладнанні за європейськими стандартами якості. Тому споживач отримує товар відмінної якості за доступною ціною.

Cemto — взуття під цим брендом випускається з 1995 року і весь цикл виробництва (від виробництва фурнітури до остаточного виробництва взуття) знаходиться в Україні.

Jose Amorales — під даною торговою маркою випускається спеціалізоване взуття з ЕВА (екологічно чистий спінений каучук) та ПВХ (полівінілхлорид). Як правило, даний вид продукції має попит у медичних працівників, працівників громадського харчування, салонів краси та інших галузях сфери обслуговування.

FX Shoes – бренд спеціалізованого взуття, який є на ринку близько десяти років. Велика перевага полягає в тому, що виробник для створення спецвзуття поєднує сучасні технології та перевірені традиційні процеси.

Всі ці вищеперелічені бренди ви можете знайти в інтернет-магазині «Північ-Спецодяг» — https://mestprom.com за доступними оптовими та роздрібними цінами.

Також велику популярність в Україні мають польські бренди спеціалізованого взуття, такі як:

Demar — цей виробник за довгі роки роботи (з 1978 року) зарекомендував лише з найкращого боку. Під цим брендом ви можете знайти взуття для дітей та дорослих, а також взуття для професійного використання.

Reis — один із найякісніших, затребуваних та доступних брендів європейської якості. Під цією торговою маркою випускається не лише спеціалізоване робоче взуття, а й захисний одяг, маски, респіратори, захисні окуляри, беруші та інші засоби індивідуального захисту.

Ogrifox — цей бренд також спеціалізується на великому асортименті спецзахисту та випускає багато якісних продуктів, серед яких і захисне взуття.

Купити робоче взуття, засоби індивідуального захисту та робочий одяг Ви можете як в офлайн, так і в інтернет-магазинах.