Якісний і привабливий умивальник у ванну

15.11.2022

Умивальник є необхідним обладнанням для кожної ванної кімнати. Одним із найрозповсюдженіших матеріалів для виготовлення сантехніки є штучний мармур. Із сучасного ливарного мармуру виробляють умивальники, барні стійки, душові піддони, стільниці з дивовижним дизайном. Виробничі лінії для створення продукції з такого матеріалу розташовані на підприємствах багатьох виробників сантехнічного обладнання.

Придбати умивальник у ванну сьогодні можна за доступною вартістю в інтернеті.

Особливості матеріалу

Такий композитний матеріал, як мармур, має у складі поліефірні олії та мінеральний наповнювач. Завдяки екологічно чистим складникам у оптимальній пропорції виробляється якісний і практичний матеріал, що за своїми параметрами дуже схожий на натуральний камінь.

Мармурова крихта, що є основою виробу, допомагає підвищити рівень його зносостійкості та  надійності, а технологічна природа забезпечує використання мармуру в масовому виготовленні сантехніки.

Переваги умивальників з мармуру

Мармурові умивальники мають такі переваги:

  • Широкий вибір габаритів, забарвлень і форм. Це стосується як масового виробництва, так і індивідуальних замовлень. Штучний мармур дає змогу втілити найцікавіші та найскладніші ідеї, аби зробити ваш інтер’єр унікальним і неперевершеним. Можна вибрати сантехніку з литого каменю відповідно до стилізації будинку чи квартири.
  • Ремонтопридатність. Такі умивальники доволі просто відремонтувати. При виникненні тріщин чи подряпин на сантехніці внаслідок необережної експлуатації можна зробити шліфування або відновлення поверхні. Отже, скільки б років ви не користувалися обладнанням, йому завжди можна повернути початковий зовнішній вигляд.
  • Дотримання норм гігієни. Завдяки цільності матеріалу та технології виготовлення вироби зі штучного мармуру не мають жодних пір, тому ймовірність вбирання в поверхню частинок бруду повністю відсутня. Отже, гігієнічність такого умивальника не викликає сумнівів.
  • Приємні тактильні властивості. Цих умивальників приємно торкатися. Вмивання над раковиною пастельного кольору з ніжною поверхнею подарує вам чудовий настрій зранку. А вечірні водні процедури допоможуть відчути розслаблення після денного стомлення.

Важливими перевагами умивальників для ванни зі штучного каменю є також довготривалий період служби, стійкість до пошкоджень, ударів, стирання, волого- та термостійкість, зручність у догляді. Обирайте найкращу сантехніку для кімнати для забезпечення стильної та комфортної обстановки.