Чому краще вибирати професійні миючі засоби для HORECA

17.11.2022

Для закладів громадського харчування дуже важливо не лише стежити за рівнем сервісу, різноманітністю меню, наявністю унікального дизайну або відомого шеф-кухаря, а й за чистотою та гігієною приміщень. Саме тому питання про вибір миючих засобів – має суттєве значення. Ви можете ознайомитися з професійними та якісними миючими засоби на сайті «Еколаб» https://www.galecotrade.com/pro-ecolab/.

Компанія Гал Еко Трейд спеціалізується на комплексній допомозі закладам харчування та готелям, тому на сайті можна знайти все необхідне для забезпечення чистоти. Крім професійної хімії, це будуть різні дозатори, обладнання та інвентар для прибирання та різні супутні товари.

HORECA – це саме та сфера, де потрібно прикладати багато зусиль, щоб рівень чистоти постійно залишався на прийнятному, високому рівні. Це пов’язано з тим, що такі місця потрібно прибирати не просто щоденно, а постійно. Саме тому більшість закладів користується виключно засобами, які спеціально розроблені для даної сфери. Таким чином можна не просто досягнути мети, але й зекономити.

Чим професійні засоби відрізняються від звичайних?

Щоб зрозуміти, чим спеціалізована хімія краща за звичайні засоби для чищення, слід розібратися чим вони взагалі відрізняються один від одного. Перший варіант призначений для того, щоб прибирання проводилося максимально швидко та ефективно. Оскільки швидкість виконання всіх робіт часто має вирішальне значення. Високої ефективності вдається досягнути завдяки тому, що такі речовини мають інший хімічний склад. Це і є їх головною відмінною рисою.

Таким чином професійні засоби дають можливість краще та швидше відмивати поверхню від бруду та бактерій. Причому роблять це за короткий час і з меншими зусиллями, що також важливо.

Миючі засоби для ресторанів, кафе та готелів можна умовно класифікувати на групи, в залежності від того, для яких саме цілей вони призначаються. Це можуть бути речовини для:

  • Прибирання підлоги.
  • Дезінфекція покриттів.
  • Очищення робочої поверхні.
  • Миття санвузлів.
  • Очищення м’яких меблів.
  • Для видалення жиру.

Варто також не забувати про те, що засоби для прибирання, які призначені для харчової промисловості мусять мати суттєву відмінність від інших засобів для миття та очищення – до їх складу входять виключено ті компоненти, які можна використовувати в даній галузі. Для прибирання місць, які пов’язані з приготування їжі, слід використовувати виключно дозволені для цього речовини. Це пов’язано з тим, що у випадку попадання хімічного очисника у харчові продукти – це не стане для закладу критичною проблемою, оскільки не зможе стати причиною серйозного отруєння тощо.

Експерти радять користуватися спеціалізованою хімією, оскільки це дешевше, ефективніше та набагато безпечніше.