Якісний газ для підприємств від компанії «Тепла»

24.11.2022

Газ є найважливішим та найпопулярнішим енергоносієм у сучасному світі. Сьогодні він активно використовується не лише з метою опалення житлових будинків, комерційних та інших установ, а й у багатьох виробничих процесах.

Без застосування блакитного палива не можуть обійтися найрізноманітніші підприємства (від харчової промисловості до важкого машинобудування). Водночас будь-якій компанії дуже важливо правильно підібрати постачальника цього енергоносія. Це дозволяє вирішити безліч важливих питань, у тому числі виключити ймовірність зриву постачання природної копалини в замовлених обсягах, а також оптимізувати витрати на господарську та іншу операційну діяльність.

Загалом газ для підприємств в Україні сьогодні постачають багато спеціалізованих фірм. Але не всі з них здатні надавати своїм клієнтам найсприятливіші умови співпраці, чого не можна сказати про компанію «Тепла», яка входить до переліку провідних постачальників блакитного палива на вітчизняному ринку.

Особливості діяльності компанії

Історія фірми «Тепла» починається у 2015 році. Всупереч цьому, вже сьогодні вона має понад 450 активних постійних клієнтів, забезпечуючи доставлення енергоносія в будь-який регіон країни. За роки свого існування підприємство забезпечило постачання понад 370 мільйонів кубометрів продукції, споживачами якої є:

  • виробничі фірми;
  • банки та інші фінансові установи (як державної, так і приватної форми власності);
  • бюджетні організації;
  • заклади громадського харчування;
  • маленькі та великі офісні центри;
  • ТРЦ та інші юридичні особи.

З самого початку свого існування «Тепла» взяла курс на чесну політику ціноутворення, що багато в чому дозволило їй зайняти провідні позиції на українському ринку енергоресурсів. Аналітики та менеджери постійно моніторять та аналізують поточні тенденції розвитку сфери діяльності компанії. А це дозволяє враховувати всі потреби клієнтів на професійному рівні, а також пропонувати їм найвигідніші умови співпраці.

Сьогодні «Тепла» надає своїм партнерам можливість вибору кількох тарифних планів, що дозволить підібрати оптимальний залежно від наявних потреб, особливостей використання блакитного палива та інших факторів. Є різні форми розрахунку за спожитий енергоносій, у тому числі й післяплата.

Щодо безпосередньо тарифів, то вони залежать від різних умов, у тому числі замовленого обсягу блакитного палива, витрат на його доставляння, поточних цін на ринку тощо.

Інші переваги співпраці

Серед них варто зазначити:

  1. Індивідуальний підхід до кожного окремого клієнта. Це дає змогу надавати споживачам найвигідніші для них умови співпраці, у тому числі пропонувати індивідуальну вартість газу, що відповідає обсягам споживання.
  2. Особистий менеджер. Можливість у будь-який момент зв’язатися зі спеціалістом дозволяє максимально оперативно вирішувати будь-які питання щодо оплати, майбутніх обсягів постачання продукції та інше.
  3. Гарантії доставлення енергоносія в замовленій кількості. Професійне технічне обслуговування мереж, а також сучасна технічна база унеможливлюють зрив постачання, що для багатьох підприємств є критично важливим.

На завершення варто зазначити, що компанія «Тепла» сьогодні співпрацює не лише з великими споживачами блакитного палива, а й невеликими фірмами, у тому числі індивідуальними підприємствами. При цьому для кожного клієнта є спеціальні пропозиції, які роблять умови співпраці з постачальником газу максимально вигідними.