Як вивести криптовалюту на карту: три основні способи

06.12.2022

На жаль сьогодні в Україні криптовалюта все ще не вважається повноцінним способом розрахунку, який може повністю замінити фіатні кошти. Це означає, що перед тим, як купити певний товар чи послугу, потрібно спочатку провести обмін Tether USDT на Visa, а тільки потім розраховуватися гривнями.

Дуже важливо обирати надійні сервіси для проведення операцій, оскільки в цій сфері доволі часто можна зіштовхнутися з шахраями. Сайт https://letspay.me/ua/change/usdt/visa_mc_uah – це надійний обмінник, який дозволяє проводити операції в автоматичному режимі.

Використання віртуальних обмінників

Цей спосіб виведення своїх віртуальних активів являється одним з найбільш поширених. Оскільки гроші можна виводити цілодобово, а самі фінансові операції проводяться дуже швидко. Фактично такі місця майже ніяк не відрізняються від звичних обмінників, які міняють на вулиці долара чи євро на гривню. Єдина різниця полягає в тому, що вони працюють не з фізичною валютою, а з віртуальною.

До основних переваг даного методу можна віднести:

  • Відсутність верифікації. Вам не потрібно завантажувати свої документи, щоб підтвердити особу. Для проведення обміну валюту достатньо прописати власні контактні дані та номер картки.
  • Максимальна простота. Не потрібно розбиратися з купою інфоблоків та графіків, як у випадку з біржами. Все що потрібно – заповнити декілька пунктів та оплатити заявку.
  • Швидкість. Через те, що операції проводять автоматично, не потрібно чекати поки співробітник компанії все перевірить та переведе кошту на ваш рахунок.

Через біржові сервіси P2P

На криптовалютних біржах є можливість обміняти валюту по принципу P2P. Таким чином ви просто обмінюєтеся коштами з іншим учасником, а сама біржа виступає у ролі посередника. Біржі стежать за надійністю продавців, тому ризик натрапити на шахраїв доволі низький. Великою перевагою такого методу є відсутність комісії. Але таке рішення не завжди буде самим вигідним, оскільки обмінний курс зазвичай нижче ринкового.

Також слід відзначити, що цей метод підходить для обміну самих поширених валют. Якщо у вас щось не настільки популярне, як USDT чи BTC, вірогідність, що хтось захоче викупити цю криптовалюту за готівку доволі низька. Тому спочатку доведеться обміняти свою криптовалюту на більш поширену, а тільки після цього переводити її в фіатні кошти.

Криптовалютні карти

Ще один варіант виведення грошей – замовити криптовалютну платіжну картку. Перші варіанти були випущені ще два роки тому. На сьогодні можна замовити навіть картку від платіжної системи Visa. Ви можете використовувати їх, як звичайні платіжні карти, оскільки в них криптовалюта автоматично конвертується в гривню.

Тепер ви можете обрати варіант, який здається вам найбільш зручним та доступним.