Друкарня «Принт Маркет»: поліграфічна продукція на всі смаки

14.12.2022

У нашому різноманітному світі є речі, які ніколи не застарівають. Такою річчю, мабуть ще з моменту винайдення друкарського верстату Йоганном Гутенбергом, є поліграфія і все, з чим пов’язане її існування. Деякою мірою це можна пояснити тим, що вона зачіпає як мінімум два людських почуття — це, так би мовити, є і візуальним, і намацальним. Не кажучи вже про запах свіжонанесеної фарби, яка також вносить свій шарм…

Цілком ймовірно, саме такими почуттями послуговувалися 15 років тому засновники компанії «Принт Маркет», коли створювалася справжня професійна друкарня в Києві, вклавши в неї свої знання, енергію і душу. Отже, вашій увазі кілька слів про цю фірму і чому, власне, саме їй можна довірити виготовлення фактично будь-якої поліграфічної продукції.

Принт Маркет

Який «магніт»?

Навряд чи, зайшовши на сайт будь-якої сучасної компанії, ви не побачите перелік стандартних і заїжджених фраз, які ніби описують її переваги. Щось на кшталт:

  • найширший асортимент продукції;
  • якісний сервіс;
  • багаторічний досвід тощо.

І хоча, як правило, все це відповідає дійсності і не піддається сумніву, в таких описах немає відчуття того магніту, який би притягнув клієнта і довго не відпускав його, створивши такий бажаний ефект «прижиттєвого клієнта».

Таким магнітом у «Принт Маркет» виступає турбота про клієнта. Це означає не просто задовольнити його, а деякою мірою перевершити очікування. Це комплексний принцип, що включає в себе і оперативність виконання замовлення, і гнучкість, і драйв від довершеної роботи самих виконавців.

Варто відзначити, що друкарня не спочиває на лаврах і не заспокоюється в плані розвитку. Колись вона була першим сервісом в Україні із замовлення сувенірної і поліграфічної продукції в режимі онлайн. Зараз цим вже нікого не здивуєш. Тим не менш, компанія продовжує вдосконалюватися технологічно, вкладаючи інвестиції, а також розвиваючи навички графіки, пластики і різноманітних способів друку. Це той випадок, коли творчість зростає на плідному грунті.

Каталог: від А до Я

Що впадає в око, коли потрапляєш на сайт друкарні, так це величезний каталог, по якому можна дітей навчати абетці.

  • А — Аромафішки з логотипом
  • Б — Бейджи
  • В — Візитки
  • Г — Годинники
  • …і так далі

Отже, розмаїття продукції компанії, звичайно, вражає. Є ще, крім вищенаведеного переліку, й загальні категорії, які представляють більшою мірою ринок B2B:

  • Еко-поліграфія
  • Корпоративні подарунки
  • Корпоративні сувеніри
  • Поліграфія для інтернет-магазину
  • Поліграфія для виставки
  • Поліграфія для кав’ярні

Види друку, що пропонує друкарня

Цифровий та офсетний друк. Це наразі найбільш популярний вид друку, що замовляють клієнти. Вам потрібен кольоровий фотопостер, де мають бути чітко передані найдрібніші деталі? Чи вас цікавить розробка нестандартної візитівки? Друкарня запевняє, що візьмется за будь-яке ваше замовлення — і масштабне і навіть зовсім дрібне.

Широкоформатний друк. «Принт Маркет» може виготовити рекламні банери будь-якого розміру. У якості матеріалів можуть виступати тканина, сітка, або ж вінілова плівка, що самоклеїться; також застосовуються дуже якісні і стійкі імпортні фарби насичених кольорів. І що головне — тут є де розвернутися в плані реалізації креативних ідей.

Трафаретний друк (шовкографія). Із самої назви зрозуміло, що друк відбувається за допомогою трафарету. Завдяки такому підходу нанести зображення можна фактично на будь-яку, навіть дуже нерівну, поверхню. Це стосується більшою мірою невеликих об’єктів, на кшталт стікерів, наклейок, блокнотів, ручок, брелків тощо.

Отже, якщо коротко резюмувати, друкарня «Принт Маркет» може похвалитись всім спектром поліграфічних послуг, які із завзяттям надають фахівці, справді закохані у свою справу.