Кавомашина для офісу: на якому типі зупинити свій вибір

29.12.2022

Мало хто не погодиться, що кава посіла важливе місце в нашому повсякденному житті. Більшість із нас п’є її, щоб розпочати свій день. А дехто навіть вживають її під час обіду, вечері або просто коли заманеться. Вона стала улюбленим напоєм багатьох людей, в тому числі і в робочих офісах.

Якщо у вас вдома є кавоварка, ви, напевно, вже до неї звикли і вважаєте її чудовим вибором. Але не факт, що цей варіант підійде і для офісу, тому важливо підходити до цього процесу розумно. Наприклад, кавомашини Krups https://comfy.ua/ua/coffi-mash/brand__krups/ цілком можуть бути таким вибором. Давайте розглянемо деякі типи кавомашин, які з великою долею ймовірності дозволять остаточно визначитися з найкращим варіантом для вашого офісу.

1. Традиційна кавомашина для кави в зернах

Ці кавомашини, які обожнюють кавомани з усього світу, забезпечують найбільш справжню, свіжу та ароматну каву. Причина в тому, що ці кавоварки подрібнюють кавові зерна в міру необхідності, запобігаючи втраті ними смаку, аромату, запаху і масел. Цей тип кавомашини орієнтований на тих, хто любить готувати свіжозмелену каву.

2. Кавомашина для приготування еспресо

Еспресо-кавомашини нагрівають воду під тиском до температури, близької до точки кипіння, через мелену каву, а потім фільтрують її, щоб отримати кінцевий напій. Еспресо має короткий час приготування в порівнянні зі звичайною кавою, але по-справжньому насичений і дарує справжню насолоду від її смаку. Купуйте цю кавомашину, щоб подавати такі напої, як капучино, американо, мокко, флет вайт та лате, приготовані вручну.

3. Капсульна кавомашина

Капсульні кавомашини були «в тренді» кілька років тому. Вони часто компактні і можуть приготувати еспресо всього за кілька секунд. Але, оскільки сучасний споживач стає все більш екологічно свідомим, неможливість переробки більшості капсул призвела до того, що багато компаній відмовилися від цього типу кавомашин. При виборі офісної кавомашини також важливо враховувати вартість однієї чашки, оскільки капсули, що використовуються в цих машинах, значно дорожчі, ніж свіжі зерна.

4. Кавомашина для розчинної кави

Ці кавомашини подають напій одним натисканням кнопки, але, як випливає з назви, напої готуються з використанням гранул розчинної кави та сухого молока. Тому, хоча вони часто дешеві в експлуатації, ці кавомашини перестали відповідати вимогам сучасного робочого місця, де працівники очікують на каву найвищої якості.

5. Суперавтоматична кавомашина

Ця нова ера кавових машин прокладає шлях в майбутнє кави, пропонуючи напій преміум-класу буквально одним натисканням кнопки. Вибір суперавтоматичної кавомашини замість традиційної може насправді допомогти поліпшити консистенцію та забезпечити високу якість напоїв. Звичайно такі апарати перебувають у вищому ціновому сегменті, але вони зазвичай повністю себе окупають.