Популярність плодових дерев

29.12.2022

Плодові дерева є розповсюдженими рослинами та зустрічаються по всіх території країни. Їх розділяють на зерняткові – яблуні, груші, айва та інші, та кісточкові – персики, сливи, абрикоси. Власники земельних ділянок, садів чи присадибних територій однозначно мають у себе декілька різних сортів та можуть ласувати екологічно-чистими фруктами та готувати з них смачні страви. Фрукти мають безліч поживних речовин та мінералів, слугують для зміцнення імунітету та допомагають боротися з захворюваннями. Самостійне вирощування фруктів сьогодні на піку популярності, і власники земельних ділянок прагнуть до вирощування плодових дерев. Домашні урожаї будуть смачнішими та кориснішими від тих, що лежать на полиці супермаркету. Якщо ви ще не посадили дерево, треба це надолужити. Дізнайтеся як це правильно зробити та оберіть перший саджанець. За правильного догляду, скоро ви отримаєте перші плоди, вирощені своїми руками.

У вирощуванні плодових дерев є свої правила. Треба подбати про місце посадки, організувати правильний полив, регулярно проводити формуючу та санітарну обрізку та систематично обробляти від шкідників та хвороб. І тоді гарний урожай не змусить себе довго чекати.

Сьогодні існує багато видів плодових дерев, серед яких є карликові сорти, низькорослі та колоновидні. Також сорти різняться за часом дозрівання урожаю. Деякі сорти підходять для посадки на сонці, інші саджають у тінь. Для холодного клімату та морозних зим, існують морозостійкі рослини.

Беручи за мету вирощування фруктів, почніть з вибору якісних саджанців. Найкращим місцем, де можна купити саджанці плодових дерев, є магазин «Рослини від Василя Івановича». Тут неймовірно широкий асортимент саджанців будь-яких сортів, які підійдуть для вирощування на будь-якій території. Саджанці високої якості, від перевірених садівників, які однозначно принесуть вам багатий урожай найсмачніших фруктів.

Абрикос – сонце вашого саду

Одним із популярних плодових дерев, які можна побачити на багатьох ділянках є абрикос. Популярність рослина заслужила неймовірним виглядом квітучих дерев та ранніми, соковитими помаранчевими плодами, що несуть в собі щедру кількість корисних речовин. У нашому інтернет-магазині ви зможете за приємними цінами купити саджанці абрикоса найвищої якості. У каталозі представлено велику кількість сортів, що славляться відмінним смаком, прекрасно ростуть та дають гарний урожай. Серед сортів є раннього, середнього та пізнього дозрівання, кожен з яких має свої переваги, тож обирати тільки садівнику. Наші консультанти допоможуть вам підібрати саме те, що вам необхідно та швидко оформити замовлення, щоб за декілька днів ви змогли отримати ваші саджанці.

Абрикос це швидкоросла, невибаглива культура. Особливих вимог до ґрунту, місця посадки та поливу він не має. Завдяки цьому підходить для садівників-початківців. За умов гарного догляду, уже через три роки після посадки ви отримаєте перші плоди.

Рослину вважають однією з найцінніших кісточкових культур, що славиться смачною та поживною м’якоттю. Абрикос має у складі біоактивні речовини, що здатні позитивно впливати на організм. Також він містить цукор, органічну кислоту, вітаміни, мікроелементи та макроелементи. Абрикоси радять вживати при анемії та хворобах серця. Навіть ярда кісточок мають велику цінність та часто використовується кондитерами. Завдяки пектину, плоди абрикоса допомагають боротися зі шлаками та токсинами. У кулінарії плоди абрикосів використовуються у багатьох стравах.

Якщо ви володієте земельною ділянкою та бажаєте вирощувати плодові рослини, саме час завітати до нашого магазину та обрати саджанці абрикоса та інших плодових дерев.