Духові шафи AEG — інноваційні технології на вашій кухні

31.12.2022

Техніка для кухні з Німеччини — мрія кожного, хто турбується про якісне наповнення своєї оселі. Один з німецьких брендів, що випускає сучасні духові шафи — AEG. Моделі цього виробника мають не тільки базовий функціонал, але й модернові особливості, що перетворюють процес приготування їжі на суцільне задоволення. Кожна духова шафа AEG має високотехнологічну термоізоляцію корпусу, що створена за запатентованою виробником технологією. Купуючи духовки AEG, користувачі отримують доступ до цілого ряду переваг — наявності корисних додаткових функцій та програмного забезпечення.

Функція приготування за допомогою пари StreamFunction

В асортименті бренду є духові шафи з вбудованою пароваркою. Використання пари дозволяє вийти на якісно новий рівень та приготувати страви не гірше, ніж у найкращих ресторанах. Їжа, що приготована таким чином, не тільки має виражений смак, а ще й містить більше корисних речовин та вітамінів.

Функція StreamFunction у духових шафах AEG може використовуватися для обробки:

  • овочів та рибних страв;
  • випічки і кондитерських виробів;
  • гарнірів.

Керування за допомогою додатку «Let’s Taste»

Купивши смарт-духовку бренду AEG, користувачі зможуть слідкувати за її вмістом за допомогою відеокамери. Техніка передає зображення у додаток «Let’s Taste», який доступний для iOS та Android. До функціоналу додатку входить також набір популярних рецептів. Дані духовка передає за допомогою мережі вай-фай.

Вбудована мікрохвильовка

Заощадити місце на кухні можна купивши духову шафу, що обладнана мікрохвильовою пічкою. Така техніка вміє розморожувати продукти та підігрівати їх. Комбінована духовка стане чудовим придбанням для маленької кухні.

Функція автоматичного очищення

Духові шафи AEG мають функцію автоматичного очищення за допомогою пари. Сучасні моделі обладнані також індикатором, що сповістить про великий ступінь забруднення внутрішньої камери пічки. Все, що потрібно від користувача — увімкнути режим очищення, а потім протерти поверхні камери ганчіркою.

В інтернет-магазині Stylus.ua представлені всі популярні духові шафи AEG. Ви можете обрати потрібну за допомогою детального налаштування фільтрів або скористатися послугою консультанта. На всі моделі діє гарантія від виробника. Купуйте духовки АЕГ — обирайте німецьку якість для своєї кухні!