Як вибрати колір шарфа?

05.01.2023

Для створення стильного жіночого образу будь-якої пори року необхідно грамотно підібрати модний аксесуар. Це може бути шапка або шарф будь-яких фасонів, представлені в широкому асортименті.

Український магазин «LuckyLook» пропонує шарф жіночий купити за вигідною вартістю. Виконується швидка доставка замовлень по всій Україні. Оплата будь-якими запропонованими способами, а підібрати модний образ допоможе кваліфікований консультант-стиліст.

Як вибрати колір шарфа?

При виборі жіночого шарфу, слід звертати увагу не тільки на колір, а й на інші критерії, а саме:

  • розмір (довжина та ширина);
  • візерунок;
  • сезон;
  • матеріали виготовлення;
  • якість та ін.

При виборі кольору шарфу потрібно враховувати тип та тон верхнього одягу, що дозволить створювати неповторні модні луки.

Наприклад, шарфи нейтральних кольорів (білого, чорного, сірого, бежевого та ін.) можна поєднувати з верхнім одягом таких самих тонів. Класичний варіант – це комбінація білого та чорного, оскільки це стильно та оригінально.

З шарфом повинні поєднуватись і жіночі шапки, які часто продають у комплекті. Вишукано виглядає шарф у смужку або з геометричним візерунком, він підкреслить смак та додасть своєрідну особливість.

Розбавити «нейтральний» образ допоможе яскравий шарф, який стане модним аксесуаром. І навпаки, надати яскравому образу стриманості допоможе шарф спокійного кольору.

Як підібрати шарф за кольором?

Стилісти рекомендують вибирати шарф, який за кольором не зливається із верхнім одягом. При цьому він може бути одного тону з «низом»: джинсами, брюками, лосинами тощо. Купуючи шарф, слід пам’ятати, що він повинен гармонійно поєднуватися з образом.

Не варто купувати яскравий аксесуар, якщо в гардеробі немає речей, до яких він підійде. У будь-якому випадку яскравий об’ємний шарф – це завжди привабливо та помітно, тому він підійде до однотонного одягу.

Колір шарфа потрібно підбирати, враховуючи колір очей та тон шкіри. Наприклад, рожевий або жовтий відносять до тонів, що омолоджують. Також важливо пам’ятати, що світлі аксесуари не поєднуються з одягом у спокійних тонах.

Для холодної пори року до шуби оптимально підійде шовковий шарф або тонка вовна, так як це класика. Це можуть бути також в’язані або ажурні моделі з великою або гладкою в’язкою.

Взимку популярним верхнім одягом є практичний, теплий та легкий пуховик. До нього теж можна підібрати різні моделі шарфів, як за кольором, так і за стилем. При цьому саме полотно може бути будь-якої довжини, однотонним або з цікавим орнаментом.

Для весни до шкіряної куртки чорного кольору підійде шарф практично будь-якого відтінку. До косухи ідеально підбирати аксесуар із геометричним або квітковим принтом, він додасть образу вишуканості та трохи розбавить класичний чорний колір.

Велика різноманітність шарфів та шапок дозволяє легко підібрати підходящий варіант для створення неповторного та модного жіночого образу на всі випадки життя.