Святковий настрій з повітря — фотозона з кульок, основна прикраса свята

16.01.2023

uECIoEYXGhQV2HzsLk875wJrq9QgDUpRq9h7wVwZmZnPFiMv0T52juuJtdTGEFAgjrit9nHsRmw8hysLp9FV4ut-TdfuFv-c_7XVFmyr3Kp3D_LlxBhMGfSGdvOGh-uet5vypEjZ-L3FsdEkGjLw_2nnqdGwrf-NKbiYAUhPktG19OzSSH5S1JKVGkitjg

Свято — це не тільки спілкування, бенкет чи весело проведений з друзями час. Перш за все це приємні спогади, які стають яскравішими зі світлинами, зробленими з використанням фотозони повітряних кульок. Але свята бувають різними, тому для оформлення фотозони кулями застосовують різноманітні прийоми.

Де може використовуватись фотозона з кульок?

Облаштування місця для фотографій повітряними кулями можливе, практично, на будь-якій урочистій події. Але при цьому існують певні рекомендації, щодо поєднання кольорів, стилів та різних декоративних елементів:

  1. Зйомки для сімейного альбому. Кольорова гама може бути як однотонною, так і різнобарвною, але при цьому гармонійно поєднуватися з одягом родини та додатковими декоративними аксесуарами. Ефектно виглядає поєднання куль великого об’єму, а також середніх за розмірами кульок з наповненням із конфетті, різнокольоровим пір’ям, фольгованими блискітками тощо.
  2. Весілля. Традиційні композиції — це поєднання кульок білих та бежевих кольорів у арках чи інших композиціях, які мають вигляд серця. Також можна використовувати композиції з кульками що самі мають форму серця.
  3. Дитяче свято. Оформлення на свято дитини може бути найбільш різноманітним. Використовуються кульки з малюнками, у вигляді фігур, фольговані чи латексні. Щодо наповнення, то тут також можливі варіації. Як правило кульки у вигляді фігур мультиплікаційних героїв наповнюють гелієм;
  4. Романтична зйомка. Для фотозйомки закоханої пари досить часто використовуються повітряні кулі, що поєднуються у композиції з квітів, формують арки, як традиційні напівкруглі, так і у вигляді двох сердець. Також досить часто використовуються шари у вигляді сердечок з різними побажаннями на них.

Деякі прийоми художнього оформлення із кульок

61mQgI3oX3Dak_ASnEzYibUlcN6cxkg0XLqgrQFVEuBc3mj6aQN-PMUVzmns1m8lcLnH9ka_BOuDsGCa0rAkc_ZjNZJOgxokz4zIuSh6FKE1y7zB7xh742JYpbt3tJFxD6Yexsx0SERPkATow937WWBf6lKy1YjqlSkNa65sUyyMYmkFRmeVZ0Hhebsl8w

Повітряні звичайні та гелієві кулі є надзвичайно багатогранним матеріалом для декоративного оформлення. Досвідчені майстри можуть створити художню композицію, яка стане центральною прикрасою будь-якого свята. Будь-яка фотографія зроблена на фоні такого декору стане справжнім витвором мистецтва. Існує декілька способів оформлення, можна замовити фотозону з куль наступних типів:

Стіна. Рекомендується використовувати кулі однакової форми, середнього чи невеликого розміру. Варіантів розміщення та поєднання кольорів існує безліч. Можливе використання як прозорих кульок, так і тих, що мають максимально насичене забарвлення. Простішим, але досить ефектним, є оформлення у вигляді однотонної стіни. Таким чином кулі створюють фон і акцентують на об’єктах, що розміщені попереду них. Оформлення у вигляді орнаменту чи цілої картини є більш працемістким, але безумовно стане головним елементом декору свята.

Бокові стійки. До цієї категорії можна віднести всі вертикальні композиції: букети, фонтани, ростові фігури тощо. Основною метою застосування є відділення фотозони від іншого простору де відбувається святкування.

Основа. Невисокі композиції з кульок розміщуються на підлозі, створюючи ефект невагомості. Фотографії, зроблені на такому фоні, відрізняються креативністю та надзвичайним художнім ефектом.

Фігури. З кульок можна зробити огорожі певної форми таким чином, щоб на фотографії створювався ефект балкона, саду чи моря.