Converse: кеди і кросівки від культового бренду

24.01.2023

Мільйони людей по всьому світу вранці зашнуровують свою улюблену пару кедів Converse перед тим, як вирушити на роботу, пробігтися або просто прогулятися. Цей знаменитий американський бренд взуття носять буквально всі, тому що Converse створює універсальні кеди, які ніколи не виглядають недоречно — незалежно від того, наскільки формальним чи повсякденним може бути ваш стиль.

На які ж кеди і кросівки Converse https://www.converse.one варто орієнтуватися, особливо якщо ви ще не є поціновувачем цього культового бренду? Вашій увазі кілька найкращих моделей.

1. Chuck Taylor All Star Classic

Правду кажуть: оригінал не перевершити. І хоча зазвичай мають на увазі популярні кавер-версії пісень або трилогії «Зоряних воєн», цю максиму можна застосувати і до продуктів Converse. Chuck Taylor All Star Classic є оригінальними кедами бренду, і можна з упевненістю сказати, що це найкращі — не кажучи вже про те, що найбільш універсальні — кеди, які коли-небудь створював Converse. Саме вони допомогли здобути визнання у всьому світі.

2. Chuck 70 High

У 2013 році Converse випустили модель Chuck 70 High; відтоді це взуття було визнано новим мейнстрім-стандартом. Чим ця ретро-версія відрізняється від класичних All Star? Основні відмінності включають в себе більш товсте полотно 1970-х років, товстішу проміжну підошву та покращену систему амортизації. Саме таким кедам варто віддати перевагу, коли, наприклад, захочете вдягнути джинси Levi’s.

До речі, низькопрофільна версія Chuck 70 також була представлена в 2013 році і виявилася такою ж, якщо не більш популярною серед розсудливих модників, як і її високий «родич». Ідеальний для тих, хто прагне дотримуватися стандартного стилю життя.

3. Chuck Taylor All Star Ox

Chuck Taylor All Star Ox — це найбезпечніша ставка, коли мова йде про моделі Converse, та й про ринок кросівок загалом. Насправді, кеди з низьким верхом — це те, що люди полюбляють називати непроблемними кедами: тобто ті, що не потребують жодних роздумів. Це таке взуття, яке практично ніколи не потрапляє у взуттєву шафу, тому що воно завжди стоїть біля ваших вхідних дверей, чекаючи, щоб супроводжувати вас у наступних пригодах.

4. Chuck Taylor All Star FlyEase

Як відомо, на початку 2000-х компанія Nike придбала Converse за $309 мільйонів; із тих пір, вже багато років, шанувальники обох брендів чекають на кросівки Converse з технологією Swoosh. Chuck Taylor All Star FlyEase — це кросівки 2022 року, в яких використовується технологія FlyEase від Nike (гнучкий компонент п’яти, що дозволяє з легкістю взуватися і роззуватися).

5. Fastbreak Pro

Розроблені як баскетбольні кросівки на початку 1980-х, але фактично привласнені скейтбордерами лише через кілька років, Fastbreak Pro — це кросівки, просякнуті історією. Чому ж вони варті вашої уваги? Модель є ключовою у нещодавній тісній колаборації між Converse та Carhartt WIP, європейським підрозділом американського виробника одягу Carhartt.

6. One Star

One Star — це низькі кросівки, що вирізняються верхом із ворсистої замші, логотипом у вигляді зірки на боковині та підошвою, стерти яку практично нереально. Силует середини 1970-х років без надмірностей і витребеньок — ідеальний варіант для тих, хто шукає кросівки, що не підвладні мінливим трендам і сезонам.

7. Gianno

Gianno — це кросівки, натхненні минулим, які значно випередили свій час. Створені у співпраці з Tyler, чудернацьким лейблом творця GOLF le FLEUR, вони поєднують у собі елементи баскетбольних кросівок 1980-х, трейлових кросівок 1990-х та скейтборд-кросівок 2000-х, утворюючи багатошарове взуття для майбутнього.