Як подбати про красу та свіжість шкіри

31.01.2023

Використовуючи засоби для вмивання, жінки очищують шкіру вранці та ввечері. Однак, таким чином вони можуть прибрати макіяж та очистити лице від пилу. Позбавитись же від забруднень, які проникли глибоко в пори, неможливо використовуючи ці засоби за домашніх умов. Втім, вакуумна чистка HydraFacial – спосіб, який дозволить підтримати здоров’я та свіжість шкіри. Це – безпечна та зовсім не травматична процедура, яка гарантує отримання помітного ефекту вже після першого сеансу.

Апаратна методика призначена для гігієни шкіри. Вона передбачає її насичення сироваткою та глибоке очищення після регульованого вакуумного впливу. Вакуумний гідропілінг підходить для догляду за будь-яким типом шкіри. Використовуючи спеціальні одноразові насадки, косметолог зможе вирішити проблеми різної складності безболісно та ефективно. Ексклюзивна технологія дозволяє очистити шкірний покрив не пошкоджуючи його, тож відсутність реабілітаційного періоду – одна з основних переваг HydraFacial.

Вакуумне очищення: показання й протипоказання

Гідропілінг може бути зроблений у різному віці. Тип шкіри людини також не має значення, але візит до косметолога варто відкласти при наявності:

  • псоріазу чи атопічного дерматиту;
  • акне 3-4 ступеню;
  • герпесу та інших захворювань шкіри в гострій стадії.

Процедура не може бути здійснена при наявності опіків та в час загострення хронічних захворювань, або ж при наявності ГРВІ. Щоб впевнитись у відсутності протипоказань, слід перед маніпуляціями відвідати косметолога. Він огляне пацієнта та відповість на всі його питання в межах консультації.

Вакуумний пілінг дозволяє позбавитись:

  • від тьмяності шкіри;
  • від гіперкератозу;
  • від чорних цяток;
  • від незапальних пустул.

Він вирішує наявні проблеми та стає відмінною профілактикою естетичних недоліків, а ще – робить менш помітними перші ознаки старіння. З гідропілінгом шкіра обличчя набуде свіжого та доглянутого стану. В залежності від потреби, процедура може проводиться разово чи курсом, як правило в 5-10 сеансів. Насадки та сироватка сприяють видаленню ороговілих клітин і делікатному очищенню обличчя від забруднень. Використані засоби підвищують пружність і нормалізують кровопостачання, а ще – глибоко зволожують шкіру. Делікатне та безпечне вакуумне очищення – універсальний засіб для догляду за всіма типами шкіри і, він приносить відмінні результати.