Як обрати будиночок для кішки?

22.02.2023

Кішка — це дуже незалежна тварина, яка самостійно вирішує, де і як їй спати. Вона часто вибирає незвичні місця для свого відпочинку. Однак, будиночок може стати місцем, де вона зможе сховатися від шуму, нав’язливих ласк та стресу.

У цій статті разом із Harley and Cho ми вивчили особливості кішок і створили один з приводів для гарного настрою та душевного комфорту для вашої кішки.

При виборі будиночків слід враховувати характер кішок:

Ті, які не бояться нових людей, люблять дотики та грайливість, гладяться та граються з дітьми та іншими домашніми тваринами, не мають страху перед шумом. Для таких товариських тварин краще купувати відкриті лежаки.

Кішки, які віддають перевагу усамітненню, уникають обіймів та галасливих ігор, люблять проводити час наодинці, будуть раді закритому будиночку з першого дня. Там вони знайдуть для себе комфорт та безпеку.

Також слід звернути увагу на породу кішки. Великі коти, такі як мейн-кун чи сибірський кіт, не мерзнуть навіть під час зимових холодів. А для короткошерстих голих сфінксів або сіамських порід краще підібрати утеплений затишний будиночок.

Оберіть правильний подарунок

На сайті Harley and Cho представлені будиночки для кішок:

  • Базові будиночки з дахом та стінами. Стильні конструкції легкі, міцні та красиві. На даху є вентиляційні отвори, а на підлозі м’який матрац.
  • Будинки-трансформери. У таких дизайнерських розробках верхню частину можна зняти, перетворивши закрите місце відпочинку на зручну кушетку з бортиками. Таке «житло» вважається найкращим варіантом для подорожей.
  • Шезлонги з капюшонами. Це високий матрац із еластичним наповнювачем, який укривається просторим м’яким капюшоном. Такий дах можна відстебнути, отримавши місткий відкритий диван.

Подаруйте кішкам комфорт!

Будиночки призначені для різних розмірів та порід кішок:

  • для малих — S (діаметр 50 см для кішок вагою 6-8 кг)
  • та для середніх та великих — розмір M (діаметр 65 см для кішок вагою понад 8 кг або для пухнастих пар).

Будиночки для кішок доступні в кольорах, які підійдуть до більшості інтер’єрів: білий, сірий, бежевий та колір натурального дерева.

Будиночок на фото можна знайти за посиланням: https://harleyandcho.com.ua/ua/dlya-kotov/domiki-dlya-koshek/domik-dlya-kota-white-shelter/

Можна підібрати варіант під колір та стиль приміщення. А Вашій хвостатій – буде комфортно!