Чому варто грати у лотерею “Кєно”?

23.02.2023

jJtJFDgh9B27PEnjB2SJbyf2wPKfeFeRG7c7_ATj7BczvLLbw_jQ8sjwHDyNUUJokNj1ArrM14eZ7NcrdoFVBsIwLIdQ6V9qD58ufOO-Weag18_vTY4Igw7HB_a9NhHEpJq8_wwgEljUj85loeFL3y4

“Кєно” – лотерея, яка дає можливість виграти 12 мільйонів гривень! Не вірите? Але саме такий розмір джекпоту, що пропонується сьогодні. Щовечора розігрується 20 номерів – усі гравці, які вгадають правильну комбінацію, мають шанс стати власниками кількох тисяч або навіть мільйонів гривень.

Головна перевага, яку має українська національна лотерея Кено, – велика кількість можливих комбінацій. Це, втім, може стати й недоліком через менші шанси здобути головний приз. Звісно, якщо не спробувати, важко зрозуміти, чи подобається вам гра. Тож давайте детальніше розглянемо всі переваги та секрети гри у “Кєно”.

Переваги та недоліки лотереї “Кєно”

“Кєно” – одна з найпопулярніших лотерей на території України, яка протягом усього часу свого існування завоювала схвальні відгуки від багатьох гравців та хорошу репутацію надійної безпечної лотереї. Серед основних переваг, які називають українці:

  1. Максимально вигідна вартість білетів. Ця лотерея пропонує одні з найнижчих цін на лотерейні білети. Вартість одного становить 15 грн – це дозволяє гравцям за один раз купити собі декілька штук і продумати різні комбінації.
  2. Прості правила. Попри те, що правила гри в “Кєно” дещо відрізняються від деяких інших популярних українських лотерей, вони зрозумілі та прозорі. Усе, що вам потрібно – це обрати кількість номерів у комбінації: назвати конкретні числа й визначити, у скільки разів ви будете збільшувати ставку.
  3. Щоденні розіграші. Не потрібно чекати окремого дня, щоб подивитися результати. Джекпот розігрується на щоденній основі й розіграш його транслюється на сайті УНЛ та на YouTube каналі.
  4. Великий призовий фонд – один з найбільших серед усіх українських лотерей. Складає 12 мільйонів гривень.
  5. Просте придбання білетів. Це можна зробити на сайті УНЛ усього в пару кліків. Просто оберіть потрібну кількість білетів. Безпосередньо на сайті ви також можете обрати виграшні комбінації.

Варто зазначити також і недоліки, які має ця лотерея. Головним чином, це невисокі шанси на виграш. Саме через велику кількість можливих виграшних комбінацій, а також щоденні розіграші, шанс зірвати джекпот набагато нижчий, ніж, наприклад, у “Супер Лото”. Втім, середній призовий фонд зривають доволі часто.

Чи можна збільшити свої шанси на виграш у лотерею “Кєно”?

Лотерея “Кєно” побудована за класичним числовим принципом, тобто є абсолютно випадковим вибором. Кульки з числом випадають у вільній послідовності, результати розіграшів не можна спрогнозувати завчасно. Це робить лотерею максимально чесною – підхід, заснований на чистій випадковості, виключає можливість махінацій та шахрайських схем.

Саме тому не варто довіряти людям, які стверджують, що мають якісь методики або секрети збільшення шансів на виграш у “Кєно”. Єдиний перевірений варіант – купляти відразу декілька лотерейних білетів. Це дозволяє зробити кілька різних прогнозів і тоді з більшою ймовірністю якийсь із них може стати переможним.

Утім, існує метод, який дозволяє не збільшити шанси на виграш, а головним чином проаналізувати їх та зробити власні висновки. Для цього на сайті існує таблиця, яка наочно показує, як залежить шанс на перемогу від кількості номерів для гри. Ви можете побачити, де він найбільший, а де найнижчий. Ще один варіант – подивитися статистику випадання. Вона показує, скільки разів випадала конкретна кулька з моменту запуску лотереї. Таким чином, ви можете побачити, який номер випадав найчастіше: можливо, він стане для вас виграшним.

Лотерея “Кєно” – проста та зрозуміла гра для кожного. Покладаючись на випадок і свою удачу, ви маєте шанс зірвати джекпот та стати власником кількох мільйонів гривень.