Прокат авто в Києві: комфортна послуга від компанії Avis

24.02.2023

Швидко пересуватися Києвом, взявши авто напрокат, – чудова можливість для ділових людей і туристів подивитися столицю України, оперативно виконати всі заплановані справи. Оренда автомобіля – це завжди зручно і надійно. До того ж прокат авто – відмінний спосіб швидко їздити на машині улюбленої марки, забезпечивши для себе звичний рівень комфорту.

Коли без прокату авто не обійтись

Власний автомобіль начебто й добре, але доволі дорого. Регулярне заправлення та обслуговування сьогодні коштують не малих грошей. Зовсім інша річ – прокат авто. Можна взяти машину, коли в цьому є особлива потреба, а якщо такої немає, – краще прогулятися чи скористатися альтернативними видами транспорту.

avis

Особливо зручний прокат авто в Києві для тих, хто приїжджає до столиці у справах чи для відпочинку, відмовляючись від тривалої подорожі особистою машиною. Використання орендованих автомобілів у цьому випадку набуває особливого сенсу та забезпечує:

  • економію коштів (поїздка на дальню відстань на власному авто вимагатиме значних витрат на бензин);
  • можливість планувати особистий час та графік заходів на власний розсуд;
  • повну свободу переміщення.

Якщо додати до цього, що покращений сервіс у компанії Avis передбачає подачу транспорту до зазначеної адреси, це робить оренду авто у Києві ще більш привабливою послугою.

Прокат авто без кордонів з Avis

Компанія Avis робить життя комфортним, забезпечуючи цілий спектр сучасних послуг, пов’язаних з прокатом авто:

  1. Можливість вибору автомобіля улюбленої марки – велика кількість ТЗ представлена в основному парку, а також у спеціальних серіях Select та Prestige.
  2. Зручне бронювання на сайті компанії.
  3. Доставка та підбір відповідного автомобіля за вказаною адресою – потрібно лише озвучити свої побажання фахівцеві Avis, назвати адресу для подачі транспортного засобу.
  4. Допомога в дорозі – оперативна підтримка на той випадок, якщо під час подорожі сталася неприємність (розрядився акумулятор, ключі замкнулися в середині авто, виникли проблеми з шинами тощо).
  5. Прокат в один бік – чудова можливість з комфортом дістатися пункту призначення без необхідності повертати авто на станцію прокату.
  6. Авто з водієм – для комфортного переміщення та одночасного відпочинку від водіння.

Вигідний прокат від компанії Avis забезпечують акції та спеціальні пропозиції – вибирайте найкращі рішення для себе та своїх близьких!