Фотоаксесуари для селфі: як суттєво підняти рівень ваших знімків і відео

15.03.2023

Сучасна фотографія — це вже не просто про освітлення та композицію, особливо коли ви знімаєте на смартфон. Хоча багатий досвід може, звичайно ж, допомогти вам отримати кращі знімки, іноді достатньо просто мати гарне світло або дивовижний згладжуючий штатив, щоб миттєво підняти ваші фотографії в інсті та інших соціальних мережах із рівня середньостатистичних до виняткових. Загальні мобільні аксесуари, до яких відноситься все, що використовується для селфі, будуть предметом цієї статті.

Які ж фотоаксесуари можуть допомогти створювати значно кращі знімки, професійніші відео та робити стріми, які змусять глядачів не відриватися від екранів своїх гаджетів? Вашій увазі кілька типів із представниками моделей таких товарів.

1. Набір зум-об’єктивів

Всі ми знаємо, що зум-об’єктиви у наших смартфонах, м’яко кажучи, не найкращі. Але, маючи набір об’єктивів Sinji Smartphone Telephoto Kit, ви зможете знімати зображення зі збільшенням до вражаючих 12 разів. Більше того — він постачається зі своїм власним зручним штативом. За допомогою цього портативного набору ви зможете за лічені секунди налаштувати об’єктив і наблизити зображення без жодних рухів, щоб отримати найкраще зображення.

2. Гнучкий штатив

Splat 3N1 Flexible Tripod — це як прикріпити телефон до Стрейча Армстронга. Гнучкі, але міцні руки штатива можуть охоплювати і прикріплюватися, щоб утримувати ваш знімок практично на будь-якій поверхні в незліченних положеннях. Ви зможете обернути свій смартфон навколо стовпа, прикріпити його до паркану або підвісити на тросі — він залишиться чітко зафіксованим на місці і готовим до зйомки. До речі, тут https://frontalka.com.ua/menu/aksessuaru ви можете замовити собі монопод для селфі.

3. Як дзеркалка

За допомогою Pictar Pro Smartphone Camera Grip ви можете практично трансформувати свій смартфон таким чином, щоб він виглядав і поводив себе так, ніби ви знімаєте на справжню дзеркальну камеру. Завдяки розумній металевій ручці, яка використовує всі переваги передових технологій вашого телефону, ви отримуєте найкраще з обох світів: простоту смартфона з естетичним відчуттям справжньої професійної камери у ваших руках.

4. Світлодіодне джерело

Іноді все, що потрібно, щоб зробити фото або відео значно кращим, — це просто мати краще джерело світла. Компактна світлодіодна лампа Pictar Smart LED Light легко закріплюється на камері або смартфоні, перевіряє температуру світла і баланс білого, а потім створює 20 різних попередньо встановлених режимів зйомки, якими можна керувати за допомогою програми Pictar на вашому телефоні. Вона навіть має власний внутрішній акумулятор, забезпечуючи до двох годин світла на одному заряді.

5. Чудовий тандем

Тандем світлового кільця та штатива Aduro — це фактично вже власна портативна студія блогера, яку можна взяти з собою куди завгодно. Ваш смартфон залишається зафіксованим у регульованій нековзній гумовій ручці, яка витягується на 1,20 метрів, тоді як 10-дюймове кільце дає три різні варіанти освітлення для оптимального, професійного вигляду всіх ваших відеоблогів і творінь на YouTube.

6. Найдосконаліша у світі селфі-палиця

Звісно, Pictar Smart Selfie Stick — це лише палиця для тримання телефону, але це буквальному сенсі найдосконаліша у світі селфі-палиця. За допомогою панелі керування з шістьма кнопками ви можете нахиляти, масштабувати, фокусувати та іншим чином повністю налаштувати знімок. Можна навіть перемикатися між фронтальною та тильною камерами, щоб отримати ідеальний ракурс.

7. Універсальний пристрій

Наполовину селфі-палиця, наполовину карданний шарнір, Movii 360° Rotating Selfie Stick — це універсальний пристрій, що дозволяє знімати зображення та відео з повним обертанням на 360 градусів, нескінченним обертанням, відстеженням цілі в реальному часі, режимом стеження за обличчям, штучним інтелектом та багатьма іншими функціями. Крім того, він може працювати до 50 годин, якщо зйомка раптом затягнеться надовго.