Які бувають засоби догляду за оселею

17.05.2023

Щоб прибирання в домі було задоволенням, а не каторгою, існують засоби догляду за оселею. Завдяки цим помічникам жир видаляється швидше, а крани виблискують яскравіше. І все це без надмірних зусиль. Побутова хімія тісно ввійшла в життя людей і зробила його легшим та комфортнішим.

Засоби для прибирання

Залежно від типу текстури та функціональних особливостей потрібно вибирати різні засоби для догляду за оселею. Наприклад, для дзеркал не підійде хімія, призначена для текстилю. В інтернет-магазині NanoMarket є товари для різних поверхонь:

  • граніт;
  • дерево;
  • камінь;
  • керамічні поверхні;
  • плитка;
  • скло;
  • текстиль;
  • хром;
  • іржостійка сталь.

Крім того, тут можна знайти побутову хімію для догляду за електронікою та електрикою, плитами й ламінатом.

В асортименті NanoMarket є засоби, які виконують різні функції. Найбільший попит мають такі хімічні товари.

Гідрофобне покриття

Інноваційні засоби, які створюють на поверхні водовідштовхувальний шар. Їх використовують для оброблення скла, дзеркал, вітрин, фасадних панелей, сонячних батарей. Один з найефективніших засобів із цієї категорії — водовідштовхувальне покриття для скла і дзеркал YOCHEM. Воно створює захисний гідро- та олеофобний шар, завдяки якому бруд і пил осідають не так швидко.

Гідрофобізатори

Сучасні водовідштовхувачі, які можна використовувати для захисту електроніки, розеток, кабелів, зовнішніх світильників тощо.

Нанокерамічне покриття

Хімічні засоби, які захищають металеві, керамічні та скляні поверхні від різних забруднень. Мають гідрофобний та олеофобний ефект. Покриття безпечне, його можна використовувати для поверхонь, які контактують з їжею.

Засоби для очищення

У продажу є очищувачі для поверхонь з іржостійкої сталі, каменю, а також для варильних поверхонь. Окрім того, що такі засоби ефективно видаляють плями, вони забезпечують додатковий захист від пилу та відбитків пальців.

Лакові покриття

Підходять для догляду за дерев’яною підлогою і ламінатом. Засоби якісно видаляють забруднення та забезпечують тривалий блиск.

В інтернет-магазині NanoMarket представлено широкий асортимент високотехнологічних хімічних товарів від українських і зарубіжних виробників. Це такі відомі бренди, як NanoPhos, NanoTekas, Nanoprotech, Yochem та Weiman. Менеджери компанії добре орієнтуються в товарах та з радістю допоможуть підібрати засоби, які зроблять догляд за вашою оселею швидшим і простішим.