3 хмарних сервіси для маркетолога від UCloud

23.05.2023

Хмарні сервіси є невід’ємною частиною повсякденного життя. Їх цінують за стабільність та швидкість, за можливість виконання найрізноманітніших бізнес-завдань та комфорт. Хмарні сервіси (https://ucloud.ua/shho-take-hmarni-servisy/) затребувані у багатьох сферах. Маркетинг не є виключенням, незважаючи що ця дисципліна не належать до високотехнологічного напрямку. Але зручний й гнучкий інструментарій хмарних сервісів відкриває багато можливостей для “королів продажу”.

В сучасному світі функції маркетолога можуть зводитись лише до одного гаджету, де є всі софти для роботи. Для співробітників хмара — це можливість підключатися до роботи з будь-якого місця — з офісу, дому або навіть з іншої країни чи відпустки, якщо треба. А єдиний робочий простір на ноутбуці або у улюбленому телефоні – це не фантастика, а зручна реальність.

Сервіс Microsoft 365

Звісно, окремі додатки у хмарах — то є чудово, але  для маркетолога доцільніше поєднувати всі свої дії у єдиній хмарі. Це дозволяє експертам з продажу отримувати максимальний ефект від інноваційних технологічних рішень та згуртовано співпрацювати з колегами, підрозділами, підрядниками, фрілансерами з будь-якого куточка планети.

Хмарні сервіси вдосконалюють якість роботи завдяки таким можливостям:

  • взаємодія різних користувачів у одному документі в режимі реального часу,
  • доступ до актуальних та свіжих даних,
  • зідзвони з можливістю трансляції екрану,
  • робота у спільних чатах та проєктах за допомогою MS Teams,
  • швидкий та простий поділ прав доступу,
  • контроль створених версій,
  • оновлені дані,
  • комфортне та легке забезпечення до функціонала та доків,

Хмари — це максимально зручне та безпечне середовище, здатне вивести рівень маркетингу абсолютно на новий рівень. Не втрачайте час — переходьте у хмара за допомогою Ucloud — https://ucloud.ua/service/microsoft-365/.

Публічна або приватна хмара

Хостинг, публічна або приватна хмара для розміщення сайту – рушійна сила бізнесу. Інтернет продажі, маркетплейс, сайт-візитка, – все це є невід’ємною частиною діяльності, за яку відповідає саме маркетолог. Для розміщення простого сайту підійде хостинг, а для великого маркетплейса – приватна хмара з виділеними гарантованими ресурсами. Що потрібно саме вашому бізнесу підкаже UCloud – найбільший український хмарний провайдер. Маючи сотні успішних кейсів по розміщенню сайтів: від візитівки до маркетплейса у віртуальній інфраструктурі,  буде підібрано оптимальне рішення саме для вашого бізнесу та саме для ваших ресурсів до споживання.

Сервер SysEleganse

SysEleganse – новий ступінь зростання, швидкості та свободи діяльності в онлайн-просторі. Сервер забезпечує доступне робоче місце з будь-якого пристрою де б ви не були. Його Інтерфейс ідентичний робочому столу ПК. SysEleganse має захищене підключення за допомогою логіна-пароля та VPN. Тож ви без зайвих зусиль та перешкод можете ефективно працювати у віртуальному середовищі та масштабувати свої можливості. В абсолютній безпеці та комфорті. Використання робочих місць серверу оптимізує бізнес-процеси, обслуговує та централізує обробку даних, виключає витік або втрату інформації.