Жалюзі день-ніч: особливості та характеристика

07.06.2023

Для кожного господаря та власника квартири чи дому, важливо, щоб оселя виглядала стильне, у приміщенні панував затишок та комфорт. І для цього необхідно продумати все до самих дрібних деталей. Далеко не останнє значення мають вікна, точніше оформлення, про яке варто подбати. Чудовим рішенням стануть жалюзі день-ніч від  від SunGuard, які прикрасять сучасну квартиру чи будинок.

Особливе значення мають жалюзі, якщо вікна виходять на той бік, де багато сонця, або коли квартира розташована на першому поверсі.

Головні переваги, якими відрізняються жалюзі день-ніч

Перш ніж звернутися до онлайн-магазину та замовити жалюзі день-ніч, варто розглянути переваги виробів. Знаючи про них, буде набагато простіше зробити вибір:

  • Жалюзі монтуються на стінку з максимальною простотою. З цим впорається навіть новачок. Закривають собою все вікно або, якщо потрібно, окрему стулку;
  • Світловий потік завжди можна змінити, коли потрібно закривати чи відкривати вікно;
  • Декорування являється різноманітним. Вибрати можна різні моделі, кольорову палітру та принти можуть виготовляти з самих різноманітних тканин. Завдяки цьому, жалюзі ідеально вписуються в різні інтер’єри, у тому числі навіть у тематичні;
  • Жалюзі можна прекрасно поєднати з гардинами, шторами. Але жалюзі можна також використовувати як самостійний декор, прикрашаючи кухню, офіс чи лоджії;
  • Завдяки спеціальним просоченням, матеріал має захист від пилу, колір не вигоряє. Тобто, жалюзі можна вішати навіть на тій стороні, де багато сонця.

З цього можна зробити висновки, що дане оформлення вікон має вагомі переваги. Будь-який простір, при використанні жалюзів день-ніч перетвориться на дійсно затишний, сучасний  та красивий. Вдень коли жарко, жалюзі рятують від надмірного сонця, у зимовий сезон кімнати, навпаки, наповнюються світлом. Також жалюзі не потребують особливого догляду, тому придбати їх стане вірним вибором.

Причини вибрати такий вид жалюзів

Такі ролети являються функціональними та практичними шторами, завдяки яким можна регулювати потоки денного світла, коли це необхідно. Вдається це зробити завдяки тим, що штори мають наступну особливість: наявність прозорих та непрозорих смуг, зроблених з тканини.

Виготовляють такі ролети, частіше за все з синтетики. Щоб пошити прозорі смуги, можуть застосовувати тюль. Вельми популярними являються день-ніч, виготовлені з натуральної тканини. Особливо розкішно виглядають шовкові вироби або моделі з льону.

Вибрати такі жалюзі варто з наступних причин:

  • Виглядають красиво та стильне. Підходять для інтер’єру у невеликих квартирах чи для великих будинків;
  • Служать довгий час, не втрачають зовнішньої привабливості, не вигоряють на сонці;
  • Ціна на такі ролети невисока, не дивлячись на відмінну якість;
  • Користуватися ними просто, к експлуатацією впорається навіть новачок.

Звертайтеся до онлайн-магазину, щоб отримати консультацію та вибрати найкращі жалюзі день-ніч за доступною вартістю.