Канцелярія для офісу: чи варто економити?

22.06.2023

Канцелярські товари – це широкий асортимент предметів, матеріалів та аксесуарів, які використовуються для письма, організації робочого простору, виконання офісних завдань. Це  ручки, олівці, ручки гелеві, маркери, блокноти, папки, скріпки, клей, паперові товари, калькулятори, степлери, скріпери та багато іншого. Без них не обійтись. Але чи можна економити на канцелярському приладді? Давайте розбиратись.

Чи варто економити на канцелярії в офісі?

Економити на канцелярських товарах можна і навіть потрібно, але в жодному разі не на шкоду їх якості. Приміром, ви вирішили замовити папір А4 недорого. Добре, якщо економія на покупці була за рахунок оптової партії чи інших способів (детально розглянемо далі). Але часто вдаються до зниження вартості за рахунок якості. Такий папір буде занадто тонкий, і принтер може навіть розривати листи, а надрукований текст буде просвічуватись на іншу сторону. Якщо ви підготуєте офіційний договір на тонкому, жовтому газетному папері, ваші партнери просто не сприйматимуть вашу пропозицію серйозно.

Тому при замовленні звертайте увагу на якість в першу чергу. Не обов’язково купувати преміальні аксесуари, але вони мають відповідати вимогам та підкреслювати ваш статус серйозної солідної якості.

Як заощадити гроші?

Але канцтовари у Києві можна придбати дешевше без шкоди якості та функціональності необхідного приладдя. Пропонуємо кілька способів розумної економії:

  1. Купуйте оптом. Як правило, на оптові великі партії магазини пропонують великі знижки, плюс можна звернутись напряму до виробника. Хоча бувають виключення – причому як вигідні, так і навпаки. Одні продавці не знижують ціни на опт, а інші навпаки, можуть поставити невелику партію канцелярії за оптовими цінами;
  2. Шукайте акції та знижки. Виробники чи продавці організовують їх із рекламною метою або через зниження попиту зимою (канцелярія – сезонний товар). А ви можете скористатись моментом;
  3. Оберіть продавця із найкращою ціновою політикою. Зазвичай це великі інтернет-магазини з великим асортиментом.

Серед таких продавців можна відзначити інтернет-магазин «ЕКСПРЕС-СЕРВІС». Тут ви знайдете  канцтовари, папір та всі товари для Вашого офісу у неймовірно широкому асортименті, а головне – за демократичними цінами. При цьому «Експрес-сервіс» пропонує покупки у роздріб за оптовими цінниками. Ви можете замовити канцелярію гуртом чи у роздріб, у будь-якому разі магазин організує швидку доставку у будь-який населений пункт України. Більше інформації ви знайдете на офіційному сайті магазину.