Індивідуальний пошив бананок і рюкзаків із нанесенням логотипу — створіть унікальний образ для вашого бренду

23.06.2023

Успіх компанії та її впізнаваність безпосередньо залежать від реклами. Зараз пропонується безліч способів просування бренду, та чи кожен з них ефективний і окуповується? Відповідь на дане питання цікавить багатьох підприємців, які бажають і кошти зекономити, і застосувати дійсно надійний маркетинговий хід. Одними із найпопулярніших, на сьогодні, вважаються аксесуари з логотипом, до прикладу, поясні сумки та рюкзаки. Вони виконують роль ефективних рекламних інструментів, адже якщо замовити друк на сумках, то можна досягти успіхів і зробити фірму впізнаваною серед цільової аудиторії. Більш того, такий корпоративний мерч обходиться набагато дешевше, ніж, наприклад, реклама на телебаченні чи бігбордах. Замовте аксесуари з логотипом і переконайтеся у всіх їхніх перевагах і відмінних особливостях!

Корпоративні подарунки з логотипом для просування бренду: чому варто обрати пошив бананок на замовлення та рюкзаків?

Бренд повинен бути відомим, адже від цього залежить число клієнтів і позиція компанії у рейтингу їй подібних. Підвищувати впізнаваність фірми необхідно в таких цілях:

  • щоб про неї дізнавалося більше людей, які, відповідно, зможуть підвищувати дохід;
  • на відоме підприємство частіше звертають увагу бізнес-партнери, ніж на компанію, про яку нічого не чули до пропозиції вести співпрацю;
  • чим популярніша фірма — тим більше шансів добитися бажаних успіхів, приймати участь у різноманітних тематичних івентах по запрошенню їх організаторів;
  • працівникам завжди приємніше працювати у відомій компанії, ніж у тій, про яку раніше ніхто не чув.

Зараз користуються неабияким попитом такі аксесуари з логотипом, як поясні сумки та рюкзаки оптом. Велика їхня перевага в тому, що вони як рекламний інструмент обходяться недорого, проте виконують безліч корисних функцій. Їх актуально пропонувати наступним категоріям людей:

  1. Працівникам. Ці аксесуари можуть виконувати роль не лише сувенірної продукції, а й елементу дресс-коду. Люди, що працюють у сфері обслуговування, повинні мати рюкзак чи бананку для того, щоб покласти туди готівку, чеки, ТТН, блокноти, ручки, гаджети та інші важливі речі. І така частина уніформи, як рюкзак чи поясна сумка, чудово їх розміщує, забезпечуючи персоналу максимальний комфорт і свободу рухів.
  2. Наявним або ж потенційним діловим партнерам. Коли планується організація офіційної зустрічі, чудовим рішенням буде вручити бізнес-партнеру сувенір з лого чи слоганом саме вашої компанії. І в якості корпоративного мерчу можна використати саме рюкзак чи поясну сумку. Дуже важливо, щоб ці вироби були якісні та виглядали відповідно.
  3. Постійним клієнтам. Їм буде приємно, якщо ви заздалегідь вирішите замовити рюкзаки чи бананки оптом. Отримавши такі аксесуари, клієнти в черговий раз переконаються що звернулися за адресою та не пошкодують про те, що обрали саме вашу компанію. Більш того, їхнє оточення, коли побачить брендований виріб, поцікавиться його походженням, і можливо теж скористається послугами вашої фірми.

Варто також зазначити, що якщо ваша сфера діяльності пов’язана з продажем сумок, актуальним стане замовлення ексклюзивних аксесуарів з лого чи слоганом магазину. Це дасть вам змогу зробити торгову точку більш впізнаваною, адже в ній реалізовуватиметься унікальна продукція, не така, як всюди. Друк принтів на сумках Україна для власників магазинів одягу й аксесуарів — шанс стати ще більш відомими та затребуваними серед відвідувачів!

Твінс Стор — це про найкращі бананки оптом від виробника та рюкзаки!

Якщо ви шукаєте рюкзаки чи бананки оптом від виробника перевіреного та надійного, зверніться у компанію Твінс Стор, яка працює на ринку з 2016 року. В каталозі на сайті twinsstore.com.ua представлений аеличезний вибір аксесуарів на будь-який смак. Вони виробляються із якісної сировини, переважно для їх створення застосовуються непромокаючі тканини оксфорд і кордура, а також шкірзамінник, який не тріскається та не втрачає своїх властивостей навіть в результаті регулярної експлуатації. Товари дійсно надійні, а отже можуть з легкістю виконувати роль корпоративного мерчу. Ще одна перевага бренду Твінс Стор — пошив бананок і рюкзаків виконується вручну, а не за допомогою автоматизованого обладнання. Це виключає наявність виробничих дефектів і гарантує бездоганність кожного шва. Компанія Твінс стор не тільки реалізує готові аксесуари, на які можна нанести лого чи слоган фірми, а й здійснює пошив бананок на замовлення чи рюкзаків при покупці від 10 одиниць. Це дає змогу отримати не лише якісний, а й ексклюзивний продукт, який ще більше підвищить статус вашого підприємства. Виробник сумок Twins Store завжди слідкує за модними новинками, тому випускає тільки актуальні товари, які стануть для багатьох фаворитами і стануть невід’ємними елементами робочого чи повсякденного образу. Оберіть рюкзаки чи бананки під замовлення Твінc стор і зробіть свій бренд унікальним!