Toleriane — інноваційна дерматокосметика для сухої та чутливої шкіри

23.06.2023

Гідроліпідний баланс шкіри — запорука максимального захисту проти інфекцій, токсинів, бактерій та вірусів. Проблемна шкіра після алергії — чутлива та більш суха порівняно зі здоровою шкірою, вона зазнає від 20 до 80% дефіциту вологи. Французький бренд La Roche-Posay створив ефективну лінію Toleriane для зволоження та запобігання випаровуванню вологи, створення надійного захисного бар’єра.

Сироватка Toleriane Ultra Dermallergo заспокоює та зволожує шкіру на 48 годин

Інтенсивний засіб зволоження Toleriane Ultra Dermallergo з нейросенсином на 69% знижує відчуття печіння та 54% — сухості. Суха від природи шкіра, сонячний та атопічний дерматит, псоріаз, шкіра після прояву алергічної реакції — основні показання для застосування ефективного засобу.

У складі сироватки Toleriane Ultra Dermallergo:

  • 1% нейросенсину — створеного в лабораторіях La Roche-Posay молекулярного пептиду, що має потужну заспокійливу протизапальну дію;
  • термальна вода вулканічного походження La Roche-Posay, відрізняється високим вмістом селену, потрібного для регенерації шкіри після запалень, ран, мікротріщин, опіків;
  • осмоліт — низькомолекулярна сполука органічного походження, підвищує захисний бар’єр;
  • бетаїн — вологоутримувач, що зміцнює мембрани клітин, необхідний для клітинного синтезу еластину та колагену;
  • пентилен гліколь — утримує вологу, має антимікробні властивості.

Дерматокосметика не містить спирту, клінічно протестована, схвалена дерматологами.

Креми Toleriane Sensitive Riche та Sensitive Crème

Гіпоалергенні креми з легкою структурою дозволені для догляду за шкірою немовлят з атопічним дерматитом, лікування наслідків алергії або дерматитів. Чутлива шкіра стає м’якою, без відчуття стягнутості, почервоніння, лущення.

У складі кремів: гліцерин, антисептик міристинова кислота, регулятор рН гідрохлорид калію, природний засіб для регенерації клітин — олія Ши, інноваційні компоненти для пом’якшення шкіри та зняття запалень.

Крем-гель Toleriane з ніацинамідом та пантенолом

Догляд за шкірою одразу після бурхливої реакції на опік чи алергію потребує максимальної обережності. Крем-гель містить у складі речовини, що допомагають швидкому синтезу клітин, регенерації шкіри. Ефективно комплексне застосування сироватки та кремів лінії Toleriane від La Roche-Posay.