Технічні характеристики гайки din 934

26.06.2023

Для з’єднання та затягування деталей використовуються шестигранні гайки в комбінації з гвинтами й болтами. Шестигранний стандарт гайка din 934 часто використовуються в промисловості та побуті. Ці рішення необхідні у будівництві, автомобільній, залізничній та інших галузях.

Характеристики та переваги шестигранної гайки

Особливості в застосуванні:

  • В основі виробництва лежить сировина з відомих сталеливарних заводів для всіх шестигранних гайок.
  • Розміри товару варіюються в широких межах, наприклад, від М3 до М90.
  • Шестигранна гайка має високу точність різьблення та надзвичайно плавно з’єднується з болтами.
  • Шестигранні гайки мають покриття, яке забезпечує чудовий захист від корозії. В результаті покриття виріб стане міцнішим і довговічнішим.

Переваги продукту:

  • Виріб DIN 934 має ті самі розміри поверхні та кута, що й звичайні шестигранні гайки, але вони тонші. Щоб зафіксувати гайку на місці та запобігти її відштовхуванню, до болта можна додати важку шестигранну контргайку та щільно притиснути обидва метизи за допомогою інструменту. Другу гайку слід затягувати обережно, оскільки надто швидке затягування може призвести до зірвання різьблення або зриву болта.
  • DIN 934 є однією з найбільш часто використовуваних гайок на при різноманітних роботах. Рішення використовується з анкерами, болтами, гвинтами, шпильками, різьбовими стрижнями та будь-чим іншим, що має машинну різьбу.

Шестикутник дозволяє легко маніпулювати товаром за допомогою відповідного ключа.

Використання шестигранної гайки

Дана пропозиція на ринку має дуже широке застосування:

  • DIN 934 використовуються, наприклад, у нафтохімічному секторі, автомобільній промисловості, будівництві, трубопровідному тиску, залізничному транспорті, розробці сталевих конструкцій, великих електростанціях та інфраструктурі. Звичайно, інші товари також будуть використовуватися в цій галузі в деяких спеціалізованих областях, такі як рейкові болти, фланцеві гайки.
  • Шестигранні гайки використовуються на навісах, карнизах, різних фасадних вивісках і т. д. У зв’язку з тим, що маленькі гайки М6 зустрічаються навіть в меблевих конструкціях, люди купують моделі DIN 934 для житлових цілей.
  • Інженерні системи, термінальні з’єднання, розподільні щити та системи заземлення використовують ці рішення.
  • Гайка DIN 934 також необхідна для монтажу металевих конструкцій середнього розміру (таких як огорожі, бильця, сходові системи). Для кріплення кожного прольоту тротуарного огородження з боку проїжджої частини, який протягнувся вздовж кількох кілометрів дороги, використовується шпилька DIN 975 та дві пари гайок-болтів.
  • Ці кріплення важливі для будівництва ферм стадіону, а також інженерних систем супермаркетів, промислових будівель та інших споруд.

На сайті https://www.0372.ua/list/424212 гайка шестигранна din 934 представлена в широкому асортименті. Через високий попит на них бази постачання зберігають складські запаси для задоволення потреб користувачів.