Види вуличних світильників

06.07.2023

Перед тим як розглянути різні варіанти вуличних світильників, давайте визначимо, що вони являють собою. Вуличне освітлення — це спеціальна система освітлення, розроблена для використання на вулицях, яка оснащена світлодіодами як джерелом світла.

Існує велика різноманітність моделей вуличних світильників із застосуванням LED-технології, які відрізняються типами світлодіодів, системами охолодження і зовнішнім оформленням. Що стосується світлодіодів, вони можуть являти собою як кілька потужних діодів, так і безліч маленьких. Щодо форми вуличного освітлення із застосуванням світлодіодів, вона залежить від декількох факторів, включно з розташуванням світлодіодів, типом і конструкцією системи охолодження, а також естетичним оформленням.

Висока енергоефективність є однією з основних переваг використання світлодіодного вуличного освітлення порівняно з традиційними методами. Це дає змогу створювати різні типи світлодіодних вуличних світильників, спеціально призначених для різних цілей.

Декоративні

Для того, щоб привернути увагу до особливих рекламних конструкцій або вивісок, а також створити затишне місце відпочинку в парках і скверах, що приваблює людей для вечірніх прогулянок, рекомендується звернути увагу на унікальні декоративні вуличні світильники. Існує широкий вибір варіантів таких світильників, і їхній дизайн може бути досить різноманітним. Головна мета таких світильників полягає у створенні особливої атмосфери в парках, скверах, приватних ділянках і дворах.

Паркові

У цій групі світильників, які використовують світлодіодне (LED) підсвічування, можна виділити дві основні категорії: наземні та навісні. Вони знаходять широке застосування в різних паркових зонах, а також можуть бути використані для освітлення в’їздів у гаражі та створення вражаючого ефектного освітлення на прилеглих територіях.

Прожекторні

Нині такі пристрої активно використовують для підсвічування різних елементів, включно з фасадами будівель, вітринами магазинів, рекламними вивісками та об’єктами будівництва. На ринку представлено безліч варіантів зовнішніх світильників, заснованих на світлодіодах (LED), що забезпечує можливість легкого вибору відповідного світильника з урахуванням необхідної потужності та характеристик.

Наш магазин Евросвет пропонує великий асортимент моделей лед ліхтарів, ви зможете придбати ці вироби за доступною ціною https://evrosvet.com.ua/ua/product/prozhektor-svetodiodnyy-zum-50-6400k/.