Пробурити свердловину Сміла, низька ціна

19.07.2023

Водяні свердловини: застосовувані технології буріння

Щоб отримати доступ до води на дачній ділянці або в приватному будинку, більшість людей вибирають виготовлення свердловин. Вони за багатьма параметрами перевершують традиційні колодязі.

При цьому важливо розуміти, що буріння може здійснюватися за різними технологіями. Нині розрізняють 3 основні методи, які застосовуються для виконання таких завдань.

Технології буріння

Як відзначають фахівці компанії Профі БУР, щоб пробурити свердловину Сміла, ціна (пробурить скважину Смела цена) не повинна бути основним фактором вибору використовуваного методу. Тут важливо розуміти, з яким ґрунтом доведеться працювати бурильникам, на якій глибині розташовуються водяні шари і якої якості воду хоче отримати замовник.

Різні технології передбачають свої нюанси проведення бурильних робіт для отримання доступу до води.

  • Ударно-канатна технологія. Це застарілий метод, який має безліч недоліків і низьку швидкість виконання робіт. Тому багато бурильних компаній відмовляються від цього способу, або застосовують виключно для свердловин невеликих розмірів. Незважаючи на наявні недоліки, технологія залишається актуальною через низьку вартість і відсутність необхідності використання спеціальних бурових розчинів. Ніяка спеціальна техніка для ударно-канатного методу не потрібна;
  • Шнекова технологія. Це найпопулярніший спосіб виготовлення свердловин, які розташовані на піску. Для роботи застосовують спеціальні установки, що відрізняються компактними розмірами. Вартість виконання свердловини за такою технологією досить низька. Через це користується попитом серед власників приватних невеликих будинків і дачних ділянок;
  • Роторна технологія. Такий метод застосовується в ситуаціях, коли необхідно отримати глибоку свердловину з доступом до артезіанської води. Використовувані бурові установки здатні досягати глибини до 200 метрів. Причому бурові агрегати легко проникають через будь-який ґрунт. Навіть тверді кам’яні породи не стають для них серйозною перешкодою.

Яка технологія вважається найкращою? Звичайно роторна. Це найбільш універсальний спосіб, що дає змогу отримати свердловину будь-якого рівня складності та глибини. Але головний недолік методу — це висока вартість.

Якщо вас цікавлять послуги професійного буріння, тоді звертайтеся до компанії «Профі БУР», або телефонуйте за номером (097) 749-17-27