Подарунки для коханої: жіноча білизна, квіти та прикраси

08.08.2023

Що подарувати коханій жінці, в якої й так все є? Даруйте емоції, які можуть бути як виключно від вражень, так і базуватися на неочікуваності виду подарунка. Політ на повітряній кулі, романтична поїздка удвох на вихідні або майстер-клас з улюбленого хобі жінки здатні надовго запам’ятатися та вразити кохану. Проте якщо ж вам хочеться подарувати щось дійсно неочікуване, перегляньте пропозиції в цьому матеріалі.

Доставка квітів на роботу

Що б там не казали, а жінки люблять увагу, особливо в публічній площині. Здивуйте кохану та подаруйте їй заздрісні погляди колег, замовивши доставку квітів Київ з приїздом кур’єра безпосередньо на її роботу. Для такого презенту краще обирати пишні букети, наприклад:

  • монокомпозицію з червоних троянд;
  • набір еустом ніжних романтичних кольорів;
  • букет з різних квітів в коробці.

Додатково можна замовити гелієві кульки або подарунки: солодощі, м’які іграшки тощо. Головне – не обирати скромні композиції, адже якщо і вражати жінку та її колег, то наповал.

Комплект жіночої білизни

Відомо, що чоловіки менш уважні до дрібниць і оцінюють образ жінки комплексно, не вдаючись до подробиць. Зазвичай сильна стать ніколи не знає розмірів, улюблених кольорів коханої та навіть стилю її одягу. Здивуйте кохану без меж, презентувавши їй мереживну жіночу білизну улюбленого фасону та ідеально вірного розміру. Для цього потрібно зробити декілька кроків:

  1. Відкрийте шафку з білизною жінки та сфотографуйте 2-3 моделі бюстгальтерів та трусиків, які вона зазвичай носить. Одне фото  власне виробу, інше – бирки, де вказаний виробник і розмір.
  2. Знайдіть в телефоні фотографії коханої, бажано на пляжі або в літньому одязі приталеного типу.
  3. Зверніться до консультанта магазину білизни з фотографіями та попросіть підібрати відповідний комплект.

Навіть якщо вийде невеликий промах, більшість інтернет-магазинів жіночої білизни мають функції обміну товарів. Якщо ж такий порядок дій для вас не підходить, можна просто подарувати ваучер на певну суму для покупок в магазині білизни. Проте ефект буде набагато слабшим.

Прикраси як перевірена класика

Всі жінки люблять та використовують прикраси, постійно або для певних подій. Проте треба бути дуже обережним у виборі моделей. Бо обрати сережки, кулон або кільце для дівчини і вгадати з її смаками геть не легше, чим підібрати білизну або вид квітів у букеті.

Придивіться до її колекції прикрас. Який тип сережок зазвичай вона обирає? Як вона ставиться до жовтого кольору в прикрасах чи, може, обирає білий метал, навіть якщо мова про золото? А, може, вашій коханій взагалі не цікаві дорогоцінні прикраси і вона віддає перевагу біжутерії?

Звісно, і тут може спасти подарунковий сертифікат, проте тоді подарунок перейде з розряду «ВІН мені подарував» в «я собі купила». Придивіться до її асортименту прикрас і спробуйте обрати ювелірний виріб, що буде їй до смаку. До безпрограшних варіантів, які використовують всі жінки, відносяться сережки пусети, мініатюрні кулони з камінцем, ланцюжки середньої довжини.

Вище перераховані варіанти подарунків, що можуть бути як повноцінний презент або доповнювати один одного. Якщо ж ви знаєте, що саме хоче жінка, обов’язково додайте до замовленого нею подарунку щось, що стане додатковим ефектом несподіванки: квіти, будь-яку дрібницю або сертифікат.