Слотс Сіті вхід в акаунт та наявні методи авторизації

30.08.2023

Обравши для гри одну небагатьох ліцензованих віртуальних платформ в Україні, поціновувачу азарту може бути корисним дізнатись як здійснити на Слот Сіті вхід в обліковий запис.

Поглянемо на способи увійти в акаунт на сайті майданчика тата ознайомимося з особливостями авторизації на цій платформі.

Як виконати на Слотс Сіті вхід в обліковий запис?

Для будь-якого топового оператора важливо, щоб його користувачі мали змогу оперативно зайти в профіль своєї обліковки. В цьому плані обговорюване  віртуальне казино не відстає від своїх топових конкурентів. На сайті доступна пара основних способів авторизації: через email та номер телефону. Ці методи є найпоширенішими засобами, завдяки яким навіть недосвідчений гемблер-початківець може здійснити на Slots City вхід в акаунт без зайвих проблем. Достатньо лише дотримуватись наступної послідовності дій:

  1. Відкрити сайт: запустити браузер і ввести адресу офіційного сайту платформи.
  2. Знайти розділ авторизації: на головній сторінці в правому верхньому куті екрана слід натиснути на кнопку “Увійти”.
  3. Ввести необхідні дані: відкриється сторінка авторизації, де необхідно вказати свою електронну пошту, або номер телефону, а також вписати пароль, який був вказаний при створенні облікового запису.

Для того, щоб на Слот Сіті вхід вважався успішно завершеним, залишається тільки підтвердити авторизацію, натиснувши на відповідну кнопку.

Очевидно, що для активації своєї обліковки на платформі, треба попередньо її створити. Якщо відкрити меню входу в акаунт, то там можна побачити вкладку “Реєстрація за 10 секунд”. Вибравши її, гравець може швидко створити новий профіль та увійти в нього. Окрім двох основних способів авторизації, є ще швидші методи, які дозволяють не витрачати зайвий час на заповнення даних.

Вхід Slot City через соціальні мережі

Як вже було сказано вище, ігрова платформа пропонує своїм юзерам додаткові способи увійти в профіль. Мова йде про те, щоб пройти авторизацію за допомогою сторінок у соціальних мережах. Зробити це легко. Достатньо знайти іконки соц.мереж на головній сторінці сайту (праворуч вгорі) та натиснути на одну з них. Далі система автоматично відкриє нове вікно, де потрібно буде завершити синхронізацію акаунтів.

Однак, це ще не все. На Слот Сіті вхід можна також виконати, використовуючи свій профіль в Apple ID. У відповідному вікні треба знайти плашку “Зайти з Apple”. Обравши її, гемблеру залишається тільки ввести актуальний Епл ІД, після чого авторизація буде закінчена. Якщо користувач робить це з телефону на базі iOS, то смартфон може самостійно підтягнути необхідну інформацію зі збережених паролів.

Підсумовуючи варто зазначити, що вхід на Slots City в особистий обліковий запис може бути здійснений як за допомогою традиційних email та телефону, так і через облікові записи у соц.мережах. Азартні гравці можуть самі обрати найбільш зручний для них варіант. Важливо тільки пам’ятати про безпеку та не ділитися своїми особистими даними з іншими користувачами.

Джерело: https://cardmates.ua/