Знімання іміджевого ролика для бізнесу по всій Україні від ABD-Video

05.09.2023

… — Ось, послухай. Так, у нас є обороти, клієнти. Так, люди хочуть із нами працювати. Але нам чогось не вистачає… Дивлюся з боку на компанію та відчуваю внутрішнє почуття незавершеності…

— Можеш не продовжувати. Тобі потрібний, еммм… імідж.

— Імідж… Що це?

* * *

Вітаю. У цій статті ви зустрінете такого «звіра», як «імідж». Дізнаєтеся, що таке іміджевий ролик і де його дістати. Ми розглянемо, як все це застосовують і для чого це потрібно. Як можна застосувати це у будь-якій діяльності. Почнемо.

Що ж таке «Імідж»? Слово імідж прийшло до нас з англійської мови. «Image» — перекладається, як «образ», «зображення», «картина», «відображення». Імідж — це уявлення суспільства, у тому, як має виглядати людина чи організація, мають той чи інший статус.

Наприклад, деяка фірма займається обслуговуванням сантехніки у приватному порядку. Робітники носять однакову уніформу, мають бути охайними, ввічливими, професійно виконувати свої обов’язки. Вони — обличчя фірми. Відображення. Вони контактують із живими людьми. Дивлячись на них, у головах клієнта складається певний образ, імідж про фірму загалом. Мені якісно, добротно, швидко зробили сантехніку, і я готовий заплатити за це. Ціна відповідає наданій послузі. У голові відклалася картинка: «Ці хлопці — чудові хлопці. Справжні професіонали та ще й ввічливі». Я в захваті, емоції пруть через край. Розповів сусідові. Всі. Ось і імідж. Іноді він виникає природним чином, а іноді створюється навмисно. Деякі люди створюють хибне уявлення про свої послуги чи компанії, тим самим створюючи нові проблеми. Товар відповідає дійсності. Помилковий шлях. Справа часу, коли суспільство помітить невідповідність.

Імідж додає впізнаваності на ринку. Створює риси. Всі чудово знають, що до новорічних свят Дід Мороз привезе на своїх санях трохи кока-коли, щоб ми могли відсвяткувати як люди. Кока-кола не лише смачне газування, але тепер ще й «підтримує» наші застілля. З одного боку лише частина іміджу компанії, а з іншого — Новий Рік лише раз на рік. Подія важлива. Асоціація міцно сидить у голові і робить свою функцію. Все це створено за допомогою грамотного іміджевого ролика. Так, плавно, за допомогою цього прикладу переходимо до другої частини статті.

Відеопродакшн ABD-video — команда передових спеціалістів у галузі виробництва відеоматеріалу в Україні, які допоможуть створити будь-який імідж на будь-який смак. Як це відбуватиметься? Ми знайомимося з вами та вашою командою, компанією чи галуззю, якою ви займаєтеся. Дізнаємось її особливості, специфіку роботи. Збираємо дані для реалізації необхідного образу. Коли все це зроблено, розпочинаємо зйомки іміджевого відео. Ми відобразимо те, про що слід сказати суспільству у діях, кольорах, локаціях та діалогах. Навіть у цей день погода підкреслить ваші сильні сторони і створить потрібний настрій, за допомогою наших фахівців, озброєними об’єктивами камер.

Іміджеве відео — візитна картка, яка допоможе клієнтам дізнатися, вас та про вас.

* * *

… — Як тобі? Як ти тепер почуваєшся?!

— Що це?! Як? Не розумію…

— Імідж, друже… Це імідж…