Новий ліцензійний букмекер України: що відомо про учасників беттінгу

10.10.2023

На ринку якісного беттінгу з’явився ще один представник. Компанія Ггбет отримала ліцензію національного зразка. Тепер офіційно надавати послуги зі ставок на спорт можуть три бренда — Фавбет, Вбет і Ггбет. Про переваги ліцензійних сайтів, їх можливості та перспективи ви можете дізнатися на платформі https://westnews.com.ua/bookmakers/.

Що відомо про новий ліцензійний майданчик?

У двох популярних ресурсів Фавбет і Вбет тепер з’явився гідний конкурент. Нещодавно державний регулятор видав відповідну ліцензію, яка передбачає надання компанією чесних послуг з беттінгу на території України.

GG.BET отримала дозвіл на азартну діяльність рішенням КРАІЛ №129 від 08.08.2023 року. Такий дозвіл передбачає можливість створення безпечного середовища для шанувальників професійного беттінгу. КРАІЛ відзначила високі засади безпеки, гарний захист прав клієнтів. Саме тому за результатами багаторівневої перевірки було видано ліцензію.

Ця платформа і раніше функціонувала в мережі, проте зараз для української аудиторії вона може запропонувати більше переваг. Доступ до ліцензійного сайту — це впевненість для кожного беттора в тому, що він дійсно отримає гарні розрахунки за влучні прогнози.

Які перспективи може запропонувати Ггбет?

Цей бренд створено з 2010 року, тому він вже має свої переваги, особливості, використовує цікавий підхід у формуванні лінії ставок. Компанія орієнтується на середні показники коефіцієнтів і маржі, що робить платформу конкурентоспроможною.

Ця букмекерська контора спрямувала свій розвиток у наступних напрямках:

  • різноманіття спортивних напрямків. Крім ставок компанія орієнтується на розділ казино;
  • акцент на кіберспортивній діяльності;
  • підтримка класичного українського спорту.

На платформі клієнти використовують гривні для розрахунків. Поповнення та виведення грошей можливе з використанням банківських карток. Грошові операції здійснюються через особистий кабінет гравця та не передбачають труднощів.

Короткий огляд інших ліцензійних букмекерів

Лідером азартної індустрії з огляду спортивних ставок вважають компанію Фавбет. Вона вважається найкращою для ставок на спорт. Бренд охоплює понад 20 спортивних напрямків, які можна обрати для професійного беттінгу.

Букмекерська контора передбачає гарний арсенал бонусних заохочень. Новачки та активні беттори можуть використовувати пропозиції бк для примноження власного капіталу.

Інший представник ліцензійного беттінгу — компанія Вбет. Ця компанія також швидко в Україні сформувала активну аудиторію. Беттори відразу можуть отримати до 3000 гривень на депозит.

Як визначитися з кращою ліцензійною платформою для ставок?

Оскільки перелік ліцензійних і перевірених сайтів складається лише з трьох ресурсів, самостійно протестувати їх досить просто. Ви можете перейти на офіційні сайти ігрових ресурсів і визначитися з окремими перспективами кожного з них.

При оцінці букмекера важливо врахувати:

  • ліміти при створенні ставок і виведенні заробітків;
  • доступні платіжні інструменти для поповнення та виведення грошей;
  • перелік спортивних дисциплін;
  • відгуки про роботу букмекера від інших гравців;
  • рівень розвитку лайв-напрямку, які спортивні події можна обрати для створення ставок у режимі реального часу.

Ви маєте орієнтуватися на функціонал сайту, наявність альтернативних варіантів входу крім браузерної версії. Беттінг представлений виключно на реальні гроші, тому ви спочатку маєте встановити всі перспективи і умови ставок на цьому ресурсі. На офіційних сайтах бк завжди міститься інформація з детальними описами створення ставок.