Сервіс Links-Stream — лінкбілдинг по всьому світу

14.11.2023

Links-Stream – компанія, яка займається створенням якісного посилального профілю для сайтів за допомогою різноманітних типів посилань: від гостьових публікацій (аутріч) до крауд-посилань, сабмітів і PBN. Послуги сервісу затребувані серед власників сайтів, фахівців у сфері SEO, веб-майстрів і маркетологів.

Щомісяця команда Links-Stream розміщує понад 20 тисяч лінків. Сервіс працює з 40 країнами і пропонує свої послуги шістьма мовами.

Ключові переваги компанії:

  • Команда, що складається з досвідчених менеджерів і лінкбілдерів, надає комплексний підхід до кожного проєкту
  • Можливість детального обговорення всіх аспектів замовлення
  • Якщо будь-які посилання були видалені, сервіс готовий без проблем їх замінити
  • Для підбору майданчиків-донорів Links-Stream активно використовує інструменти Majestic SEO та Ahrefs, забезпечуючи високий стандарт якості

Послуги компанії Links-Stream

Сервіс надає такі види послуг:

  • Розміщення крауд-посилань
  • Створення сателітів PBN
  • Розміщення посилань на сайті в різних каталогах і довідниках
  • Додавання позитивних відгуків на відзовиках
  • Просування акаунтів на Quora і Reddit
  • Розміщення гестпостів (аутріч)
  • Розробка стратегії посилального профілю «з нуля»
  • Побудова посилань-сабмітів із високорейтингових ресурсів

Компанія прагне надавати високоякісні послуги та сприяти досягненню поставлених цілей у сфері просування та оптимізації сайтів.

Як визначити бюджет на впровадження стратегії лінкбілдингу?

Оцінити вартість послуги можна з використанням спеціального калькулятора. Просто виберіть регіон вашого веб-сайту, валюту для оплати, необхідну кількість і тип посилань. Після цього калькулятор надасть вам підсумкову суму замовлення.

Також у Телеграм-канале In links we trust часто публікуються промокоди, за допомогою яких вартість послуг стає ще більш привабливою. Однак найвигідніший тариф діє при оптовому замовленні або в разі придбання пакета відразу на кілька місяців.

Тематичні пакети

У Links-Stream є можливість вибрати тематичний пакет, який найбільше відповідає вашим потребам. Тематичні пакети містять різноманітні типи лінків (крауд, сабміти, каталоги, QA-сайти, аутріч), даючи змогу створити різноманітний і багатогранний посилальний профіль. Слід зазначити, що більшу частину пакетів можна використовувати неодноразово, і в них не дублюватимуться сайти-донори.

Партнерські програми

Безстрокова партнерська програма дарує 10% комісії від суми всіх замовлень, зроблених вашими рефералами. Ви маєте можливість залучати рефералів за допомогою партнерських посилань або спеціальних промокодів. Компанія з радістю приймаємо будь-який трафік, за винятком брендового контексту.

Бонуси від Links-Stream

Компанія також приємно дивує своїх клієнтів додатковим бонусом, пропонуючи особливі знижки від своїх партнерів, які особливо будуть корисні веб-майстрам. Сервіс надає можливість отримати знижку на курси з SEO, послуги хостингу та інші важливі SEO-сервіси. Цей список постійно поповнюється, і компанія завжди рада новим перспективам співпраці.

Заключення

Сервіс Links-Stream понад 7 років успішно надає свої послуги. Команда базується в місті Миколаїв, Україна. Штат налічує близько 40 висококваліфікованих спеціалістів, вони також співпрацюють із фрілансерами для задоволення рідкісних запитів. Щомісяця фахівці обробляють великий обсяг відгуків і різноманітних типів посилань.

У блозі на сайті компанії надано інформацію про успішні кейси співпраці, включно з управлінням репутацією (SERM) і лінкбілдінгом. У блозі ви також можете знайти корисну інформацію щодо SEO. Головна мета Links-Stream – допомога в досягненні високих результатів у просуванні сайтів у топ пошукових запитів.