Лазерне омолодження шкіри обличчя — що це, які процедури існують і які ефективні

15.11.2023

Кожна жінка рано чи пізно починає замислюватися про омолодження шкіри обличчя. На жаль, час не на нашому боці. Але головне не це, а те, що існує безліч способів омолодити шкіру обличчя.

Починаючи від дорогих кремів, б’ють процедури і закінчуючи пластичною хірургією. Кожна може вибрати найкращий для себе спосіб або одразу кілька із них.

Застосування кремів — штука досить спірна т.к. жоден крем не здатний розгладити глибокі зморшки. А скальпель хірурга – крайній варіант. Ми хочемо звернути вашу увагу на лазерне омолодження (шліфування) шкіри. Ця процедура в тисячу разів ефективніша, ніж крему. І не така дорога і страшна, як послуги хірурга.

У чому прихована суть?

Промінь лазера впливає верхні чи глибокі шари шкіри, залежно від ситуації. Після його роботи організм починає активно виробляти колаген та еластин. Без них про перетворення шкіри можна забути.

Як це працює?

Є кілька видів процедур, про них йтиметься нижче. Їх усіх поєднує одна — низькочастотна дія лазерної хвилі. Фахівець вибирає вид процедури, виходячи з аналізу ваших проблем. Під час процедури, промінь проходить під шкіру і руйнує ороговілий покрив тим самим, змушуючи шкіру генерувати нові, молоді клітини.

Види лазерного омолодження

Кожен із видів здатний перетворити вашу шкіру до невпізнанності. І всі вони спрямовані на боротьбу зі зморшками, покращення тону шкіри, деактивацію проблемних зон (акне, постакне, пігментні плями та ін.). Давайте розглянемо кожен вид детально.

  • Фракційний пілінг лазером:
    Точковий лазерний вплив. Сукупність точок утворює певний вид сітки. Через два тижні ця сітка відлущується.
  • Холодний лазерний пілінг:
    Цей вид потрібно коли у жінки немає великих проблем зі шкірою. Фішка в тому, що лазерний промінь холодний і дбайливо проникає тільки зверху, не зачіпаючи глибоких шарів.
  • Гарячий лазерний пілінг:
    Протилежність холодного. Лазер глибоко проникає під шкіру. Крім цього, від впливу гарячого лазера, шкірний білок згортається та створює ефект пружності та підтягнутості.
  • Карбоновий пілінг:
    Цей вид пілінг ще називають голлівудським. Все через величезну популярність серед зірок. Карбоновий пілінг обличчя проходить у два етапи, на шкіру наносять карбоновий гель і дають йому трохи підсохнути. Далі лазер руйнує висохлий гель і разом із ним, руйнує омертвілі клітини.
  • Ербієвий лазерний пілінг:
    Простий і щадний вигляд. Промінь легко і м’яко відлущує поверхню шкіри, не заходячи глибоко.
  • Карбоксидний пілінг:
    У ньому відбувається теплова дія на тканині, що запускає регенерацію.

Інша сторона медалі

Звичайно ж вас цікавлять ризики та можливі побічні дії. Так, вони є. Але у кожної жінки своя шкіра та свої проблеми на ній. Як правило, ніяких складнощів не виникає, якщо суворо дотримуватися правил догляду після проходження процедур.

Реакція шкіри може зовсім відсутня. Найчастіше шкіра відновлюється за кілька днів. Почервоніння та набряклість проходять і на зміну їм залишається гарна, гладка шкіра. Але може бути навпаки: почервоніння та набряклість тримаються 2-5 діб і потім зводяться нанівець.

Також варто відзначити, що спочатку шкіра дуже тонка через відсутність верхнього ороговілого шару. Вона досить чутлива і вкрай небажано піддавати її випробуванням на кшталт контрастного душу, загоряння тощо.

Підсумок

Все, що вам потрібно – це грамотний майстер своєї справи. У нього точно буде гарне обладнання і він буде знати, яку процедуру рекомендувати вашій шкірі. У нашій лазер-студії працюють виключно професіонали, які готові оновити вашу шкіру до невпізнання.