Зимові шини Nokian — найпопулярніші моделі серед українських автовласників

27.11.2023

У колекцію всесвітньо відомого фінського бренду Нокіан входять надійні зимові шини для різних моделей автомобілів, що сприяють безпечному водінню в зимову пору року.

Бездоганні навички водіння, помножені на багаторічний досвід, дозволяють автовласникам почуватися за кермом впевнено та вільно. За таких умов кожна подорож є не просто банальною необхідністю, а можливістю насолодитися швидкістю, динамічністю, точністю реакцій свого авто. Впевненому водінню також сприяють надійні шини, характеристики яких стають особливо важливими у складних погодних умовах. Вдалим вибором для зимового періоду є покришки фінської компанії-виробника Nokian, яка увійшла до найвідоміших світових шинних концернів. Не меншою популярністю користуються автошини Нокіан і в українських автовласників — згідно з власною аналітикою магазину шин та дисків iGum, автогума Нокіан входить до ТОП-5 найпопулярнішої в Україні.

Якісні зимові шини для максимальної безпеки в будь-яку погоду

Вибір покришок залежить не тільки від моделі автомобіля, індивідуальних вимог його власника чи фінансових можливостей, а й від передбачуваних умов експлуатації. Їзда по укоченому снігу та зледенілих трасах стає складним випробуванням для шин, які повинні забезпечувати максимальне зчеплення. Саме тому якісні зимові шиповані та нешиповані шини користуються підвищеним попитом: завдяки особливостям конструкції, спеціальним ламелям та снігозачепам вони дозволяють досягти чудової керованості на слизьких поверхнях.

Зимові шини забезпечать:

  • збереження контролю за автомобілем
  • впевнене проходження засніжених та зледенілих трас
  • точність реакцій на дії водія
  • високий рівень акустичного комфорту
  • збільшений експлуатаційний ресурс

найкращі зимові шини нокіан

Зимові шини Nokian: оптимальне рішення

Які зимові шини Nokian є популярними в Україні? Найпопулярнішими моделями за зимовий сезон 2022-2023 і в даний час стали 4 моделі від фінського виробника:

Nokian Nordman RS2 – зимова нешипована автогума для легкових авто. Протекторний малюнок включає дренажні канавки, кожен блок оснащений ламелями-насосами. Такі елементи дозволяють безпечно пересуватися у будь-яку зимову погоду та забезпечують стійкість у випадку мабуть найскладнішої ситуації на дорозі, коли крига вкрита товщею води.

Nokian Nordman RS2 SUV – модифікація попередньої моделі, розрахована на комплектацію позашляховиків та кросоверів.

Nokian Hakkapeliitta R3 – фрикційні зимові покришки для суворих та екстремальних умов. Протекторний малюнок включає такі елементи як спрямовані канавки, зигзагоподібні ламелі, гальмівні підсилювачі та снігоочисні жолоби. Для легкових автомобілів.

Nokian Hakkapeliitta R3 SUV — модель, аналогічна до попередньої, для позашляхових авто.