Як пиво Corona попало в п’ятірку найкращих у світі

29.11.2023

Навіть той, хто не вважає себе любителем хмільних напоїв, хоча би раз у житті пробував чи чув про легендарне пиво Корона. Цей напій мексиканського походження з освіжальним і м’яким смаком підкорив серця мільйонів споживачів у різних країнах.

Неповторний смак пива Корона вирізняється з-поміж інших. У ньому присутні ноти кукурудзи, лайма та зернових. З першим ковтком відчутно легку гіркуватість, яка швидко зникає, залишаючи солодкуватий післясмак. Саме ці особливості зробили пиво Корона таким популярним.

Як пиво Corona попало в п’ятірку найкращих у світі

Переваги пива Корона

Існує безліч різновидів хмільних напоїв, але Корона має ряд особливостей:

  • Чудово освіжає. Пінне має унікальний цитрусовий смак, тому ідеально втамовує спрагу.
  • Має винятковий склад. Окрім традиційного ячменю та хмелю, туди входять: рис, кукурудза й аскорбінова кислота. Усі ці складові створюють фірмовий смак.
  • Для виготовлення використовують ячмінь власного вирощування, обпалений природним шляхом (на сонці). Завдяки цьому має приємний золотистий колір.
  • Низький вміст алкоголю. Його міцність складає 4-4,5 %. Такий напій легко п’ється та дозволяє почувати себе в тонусі навіть після декількох пляшок.
  • У продажі лише оригінал. Компанія Grupo Modelo, яка займається виробництвом цього пива, не продає ліцензію на його приготування нікому. Рецептура досі залишається секретною. Усі процеси на виробництві, від вирощування ячменю до виготовлення тари та картонних коробок, — під контролем компанії. Тому отримати якийсь інший смак цього пива неможливо.
  • Привабливий зовнішній вигляд. Тари, в які розливають це пиво, зроблені із кварцового піску, тому кришталево прозорі. На пляшці зображений малюнок у вигляді двох грифів, і корона між ними.

Досягнення пива Корона

Пиво Корона — серед найпопулярніших брендів слабоалкогольних напоїв, які замовляють у найкращих барах світу. Такий рейтинг склав журнал Drinks International. Журналісти зробили висновки на основі опитування власників барів.

Конкурс якості Monde Selection також неодноразово нагороджував своїми медалями це пінне. Також бренд має безліч нагород у категоріях зростання продажів, реклами та успішності.

Цей хмільний напій може похизуватись низкою інших досягнень:

  1. Він входить у п’ятірку найбільш продаваних у світі.
  2. Його експортують у близько 180 країн.
  3. З 1925 року і до сьогодні бренд Корона займає третину пивного ринку Мексики.
  4. У 2016 році воно потрапило в топ 100 брендів пива з найвищою ціною.
  5. Це найпопулярніше імпортне пиво в Америці.
  6. Належить до преміумсегмента пивного ринку Китаю.

Скільки б перемог і досягнень не мало пиво Корона, його вибирають не через них. Саме всі тонкощі смаку й аромату, якими наповнена кожна крапля цього напою, робить його незрівнянним. Купити його можна в маркеті алкогольних штук МАУДАУ. Цей пінний напій легко стане вашим фаворитом.