У чому популярність велосипедів бренду Giant

11.12.2023

На кожному з семи континентів, у більш ніж п’ятдесяти різних країнах, велосипеди GIANT — The Global Bicycle Company, являють собою стандарт транспорту на вулицях. Понад тридцять два провідних велосипедиста світового рівня, а також понад десять тисяч індивідуальних власників велосипедів, віддають перевагу продукції цієї компанії. GIANT, яка цілком присвятила себе просуванню велосипедного спорту і культури, бере активну участь у процесі еволюції велосипедів уже понад три десятиліття. Їх почалося з використання велосипедів як засобу пересування і розвивалося, сприяючи популяризації у сферах спорту та розваг.

Компанія стверджує, що велосипед став невід’ємною частиною повсякденного життя, і вона несе особисту відповідальність за підвищення якості велосипедів. GIANT пишається можливістю зробити свій внесок у формування нового здорового способу життя для людей з усіх куточків світу.

Giant є унікальним підприємством у світовій індустрії, відповідальним повністю за весь цикл виробництва, починаючи від інноваційних сплавів і виготовлення труб, і закінчуючи складанням унікальних велосипедів.

На виробничих об’єктах Giant не тільки ведеться розробка велосипедів під їхнім власним брендом, а й також здійснюється виконання замовлень для різноманітних виробників. Велосипеди Giant вражає своїм різноманіттям, охоплюючи моделі різних типів і рівнів складності.

Компанія Giant займає провідну роль у просуванні стандарту колеса гірського велосипеда розміром 27,5 дюйма. Її прагнення привертати увагу до цього стандарту акцентує його значимість.

Для тих, хто шукає свій перший велосипед для подолання нерівних трас, чудовим рішенням будуть моделі Rincon зі звичайними 26-дюймовими колесами. А для тих, хто прагне до більш захопливих пригод, рекомендується звернути увагу на велосипеди із серій Revel і Talon від компанії Giant.

Багаторічний досвід фінансування професійних велокоманд Про-Туру зробив компанію Giant провідною в індустрії шосейного велоспорту. Шосейні велосипеди являють собою по-справжньому унікальні і передові в області технологій. На додаток до гоночних моделей, Giant також пропонує шосейні моделі для занять фітнесом з укороченою рамою і комфортнішою посадкою для любителів, відомі як моделі Defy.

На сайті https://velogo.com.ua/ua ви без проблем зможете замовити велосипеди цієї компанії.