Обираємо сет суші: як потішити внутрішнього гурмана

12.12.2023

Класичні роли набридли і хочеться розширити смакові горизонти? Оптимальним рішенням буде замовити сет суші. Адже що може бути кращим за один рол, ніж одразу багато ролів. У сетах завжди передано відразу кілька смакових відтінків, які гармонійно поєднуються. Це також непоганий вибір для сімейної вечері або відпочинку з друзями — у сеті кожен знайде щось для себе.

Популярні сети в меню ресторану «Ві Суші»

У кожен сет входить від 20 ролів із різними смаками. Вони гармонійно поєднуються, що дає можливість вибрати не тільки гучні роли, а й спробувати щось нове. Ресторан «Ві Суші», меню якого доступне за посиланням https://kharkiv.wesushi.com.ua/, також пропонує великий вибір сетів. Ось кілька найбільш популярних серед них:

  • «Хокку». Набір із 32 ролів. У цьому сеті головний інгредієнт — крабовий мікс, поданий одразу в декількох інтерпретаціях. Так, дует двох «Філадельфій» у поєднанні із запеченим ролом дає змогу насолодитися не тільки сирною шапочкою, а й ніжним крем-чизом.
  • «Преміум сет». Цей набір із 24 ролів ідеально підходить тим, хто не звик собі в чомусь відмовляти. Кілька варіацій улюбленої багатьма «Філадельфії» (з креветкою в кунжуті, з лососем і тунцем) відмінне тому підтвердження.
  • «Фудзі». Цілий кілограм справжніх ролів — хіба може бути щось краще. До набору увійшли не тільки запечені роли в темпурі, а й роли «Ніжний з куркою», а також «Каліфорнія». Цей набір сподобається тим, хто давно хотів відкрити для себе нові смаки.

Це тільки кілька сетів, доступних на замовлення в ресторані. Якщо ознайомитися з меню детальніше, можна переконатися в тому, що вибір різних наборів набагато ширший. Класичні або в темпурі, запечені або футомакі, з лососем або креветкою в клярі — кожен набір вартий того, щоб насолодитися його смаком хоча б один раз.

Як правильно вибирати сети суші

Якщо для вас усі суші звучать як «сяки-м’яки» і вам насилу вдається відрізнити «Каліфорнію» від «Філадельфії», пропонуємо трохи спростити вибір. Орієнтуючись на представлене меню за посиланням https://kharkiv.wesushi.com.ua/menu/seti, поділимося кількома нюансами вибору сетів:

  • Головний рол у пріоритеті. Кожен набір концентрується завжди на одному ролі, де інші його гармонійно доповнюють. Наприклад, якщо основу становить «Золотий Дракон», то чудовим доповненням до нього будуть футомакі з креветкою в клярі та запечений сирний рол.
  • Смакові переваги. Про них, звичайно ж, не варто забувати на етапі вибору. Якщо так і не вдалося оцінити роли в темпурі або «Каліфорнію», то варто вибрати сети з іншими наповненнями. Вибір у ресторані «Ві Суші» такий, що підібрати щось для себе буде легко.

Замовити сети суші ще й вигідно. Якщо порівнювати ціни окремо на роли і на комплексні набори, економія буде очевидною. При цьому за смаковими якостями сети нічим не поступаються окремим ролам — кожна страва з доставки готується з використанням високоякісних інгредієнтів і дотриманням традиційних технологій.