Зимова військова форма від ukrarmor: готовність до будь-яких випробувань

03.01.2024

Зима — це холод, морози, сніг та заметілі. У таких умовах навіть на вулицю виходити не хочеться, не говорячи про ведення бойових дій. Якісне спорядження та тепла військова форма рятують життя і здоров’я наших захисників. В окопах та інших екстремальних умовах необхідна зимова тактична форма, що забезпечить достатній рівень комфорту і тепла.

До зимової військової форми висуваються особливі вимоги: зносостійкість, міцність, вологонепроникність, маскувальні властивості. Саме таким вимогам відповідає зимова військова форма від ukrarmor — українського виробника, чия діяльність спрямована на захист тих, хто бореться за незалежність і свободу України.

Зимова форма: без чого не обійтись військовим

Компанія ukrarmor розробила комплекти одягу для військових, що містять найнеобхідніші речі. До набору одягу обов’язково мають входити:

  • термобілизна для військових (верх і низ);
  • флісова кофта;
  • куртка зимова армійська;
  • тактичні шкарпетки;
  • перчатки тактичні;
  • військова шапка або тактична балаклава;
  • баф військовий.

Особливу важливість має комплект термобілизни. Саме термобілизна в більшості ситуацій стає рятівною для воїнів ЗСУ.

Тактична термобілизна як базова потреба

Термоодяг для військових є особливою категорію, що має низку переваг. Така білизна дає змогу вільно рухатись, якісно виконувати завдання, зберігаючи при цьому тепло. Термобілизна ЗСУ має функції, схожі на природну терморегуляцію: людина пітніє, але тканина швидко висихає, що надає комфортне відчуття сухості та зменшує ризики застудитись, швидко охолонувши. Така властивість термобілизни стане в пригоді не тільки військовим, але й рибалкам, спортсменам, туристам. Та й для повсякденного носіння вона буде дуже зручною.

Базовий шар одягають на голе тіло. Далі бажано використовувати ще один термокомплект, але вже 2-го рівня. Таке поєднання створює ще більш надійний захист та комфортні умови. Компанія ukrarmor самостійно виробляє термоодяг обох видів з високоякісних матеріалів. Також представлені речі відомих брендів, що є постачальниками військового одягу для НАТО, зокрема 5.11 Tactical. На сайті можна придбати речі з наступного асортименту:

  • Термосорочки 1 рівня, що дають змогу шкірі дихати, добре відводять вологу, не вбирають запахи, не потребують частого прання. Такі сорочки призначені для будь-якого сезону: в холодну пору забезпечують збереження тепла, а в спеку створюють випарний охолоджувальний ефект. Присутній в складі тканини еластан допомагає одягу зберігати форму, запобігає його розтягненню.
  • Термосорочки 2 рівня максимально комфортні в носінні, легкі та не обмежують рухливість. Таку річ можна носити як на голе тіло, так і поверх іншої сорочки. Проте, все ж таки рекомендовано використовувати з першим шаром для правильного утеплення та терморегуляції вашого організму. Основна функція такого поєднання — гріти вас у найгірші погодні умови та морози. Гіпоалергенний матеріал має антибактеріальний шар, що дає змогу уникати неприємних запахів.
  • Термоштани 1 рівня характеризуються легкістю, міцністю, ергономічним кроєм. Така білизна відчувається як «друга шкіра».
  • Термоштани 2 рівня ідеальні для носіння в момент і статичних, і рухливих завдань. Тканина швидко реагує на зміну температури тіла та навколишнього середовища. Спеціальний бульбашковий шар може блокувати чи підсилювати ефективність випаровування та інтенсивність тепловіддачі. Така річ не прилипає до тіла, не натирає завдяки плоским швам.

В ukrarmor можна купити готові комплекти термобілизни. Потрібно тільки правильно підібрати розмір, з чим допоможуть спеціалісти компанії. Пропонуються також варіанти різних кольорів.

Додаткові елементи зимової форми

Зимового одягу не може бути забагато. Кожна річ виконує конкретну функцію для різних задач. Головне, щоб вона відповідала вимогам, була якісною та комфортною. Саме такі речі доступні на сайті ukrarmor.

Які додаткові предмети одягу можуть знадобитись військовим, а також рибалкам, мисливцям, спортсменам:

  • Пончо — спеціальні багатофункціональні речі, що легко трансформуються у спальний мішок. Мають утеплювач, добре відштовхують вологу, створюють маскувальний ефект. Також деякі види пончо можна використовувати як тент, дощовик або плащ-намет. Вироби легкі за вагою та дуже компактні в складеному вигляді.
  • Зимова тактична куртка ефективна навіть при екстремально низьких температурах. Крій такої куртки максимально продуманий. Застібки навколо підборіддя та по крайці рукавів, затяжки по низу допомагають зберігати максимум тепла. Глибокі кишені, утеплений капюшон роблять куртку комфортною та функціональною для військової служби та повсякденного носіння.
  • Військові головні убори: шапки, балаклави — забезпечують комфорт в будь-який сезон. Шапки військові добре приймають форму голови, мають підкладку для збереження тепла. Вони комфортно сидять при носінні під шолом. Стильний дизайн дає змогу носити такі головні убори кожного дня.

Не варто забувати про тактичні рукавиці та шкарпетки — це невіддільна частина комплекту зимового одягу для збереження тепла. Тонкі, м’які та еластичні тактичні носки облягають ногу, зберігають тепло та відводять зайву вологу. Ергономічна форма запобігає втомлюваності ніг при довготривалій ходьбі. А вентиляція та антибактеріальне покриття забезпечують свіжість речі тривалий час.

Рукавиці здатні не тільки зберегти тепло, а й захистити руки від травмування. Спеціальна конструкція та матеріали дають змогу легко та міцно утримувати в руках зброю та інші предмети. Наприклад, деякі види розраховані для використання смартфонів, завдяки спеціальному матеріалу. На сайті можна знайти тактичні рукавиці різних кольорів: мультикам, койот, олива, звичайний чорний.

Гнучкість та професійний підхід ukrarmor

Українському виробнику ukrarmor довіряють військові та силові структури нашої країни. Понад 43 тисячі замовлень було виконано для військових ЗСУ, ССО, СБУ.

Ukrarmor — це гнучкість та професійний підхід до кожного клієнта. Компанія робить власні відеоогляди товарів, надає консультації на сайті або телефоном, спілкується з вами, новими клієнтами та давніми замовниками, на своїх сторінках в соцмережах. Перевагами співробітництва є швидке відправлення замовлень (навіть у вихідні), можливість повернення товару та самовивіз з Києва.

Ukrarmor — український бренд, яким власники пишаються, а ви довіряєте!