Як підібрати аксесуари для авто з урахуванням вашого бюджету

13.02.2024

Автомобільні аксесуари є чи ненайкращим способом зробити ваш автомобіль більш привабливим і комфортним. Окрім того, вони відіграють життєво важливу роль у захисті та забезпеченні додаткової функціональності вашого авто.

В основному на ринку представлені два типи автоаксесуарів — інтер’єрні та екстер’єрні. До інтер’єрних аксесуарів відносяться чохли для сидінь, чохли на кермо, килимки, музичні системи, різноманітні гаджети, мобільні зарядні пристрої, освіжувачі повітря та багато іншого. Серед аксесуарів для екстер’єру — чохли на кузов, ковпаки на колеса, набори для чищення, інші інструменти тощо. До речі, варто звернути увагу на автомобільні аксесуари в Prime Auto, де є можливість вибрати та придбати надійні і високоякісні товари для вашої автівки.

Як вписати автомобільні аксесуари у свій бюджет?

Найважливіше перед покупкою будь-якого аксесуару — з’ясувати всі стандартні функції, якими вже оснащений ваш автомобіль. Наприклад, більшість сучасних автомобілів сьогодні мають автоматичний замок дверей, датчики паркування, килимки, базову музичну систему тощо. Тому, якщо у вас вже є ці елементи і вони в чудовому робочому стані, не слід витрачати гроші, замюючи їх на нові. Вартість будь-якого автомобільного аксесуару може варіюватися в залежності від бренду, функціональності та якості.

Ось ще кілька порад:

  1. Визначтеся, для чого вам потрібні автоаксесуари. Тримати своє авто в чистоті та порядку? Чи знайти спосіб розважити пасажирів? А може ви хочете підвищити безпеку автомобіля? Як тільки ви відповісте собі на ці та інші питання, ви можете почати звужувати свій вибір.
  2. Почитайте відгуки. Після того, як ви знайшли кілька автоаксесуарів, які вас зацікавили, обов’язково прочитайте відгуки інших покупців. Це допоможе вам зрозуміти, наскільки добре працює продукт і чи вартий він своєї ціни.
  3. Купуйте у надійного продавця. Це, можливо, банальна, але не менш важлива порада, яка стосується придбання будь-якого товару. Адже це гарантує, що ви отримаєте якісний продукт і гарантію на випадок, якщо щось піде не так.
  4. Не забувайте про дрібниці. Існує багато дрібних автоаксесуарів, які можуть полегшити ваше життя. До них відносяться такі речі, як шторки для вікон, підставки для чашок тощо. Ці дрібниці можуть суттєво покращити ваш досвід водіння.

Затребувані аксесуари

Залежно від вашого бюджету та особистих уподобань, вибір найкращих автоаксесуарів є дуже важливим. Давайте розглянемо кілька з найбільш популярних позицій.

Датчики паркування

Такі датчики попереджають водія про перешкоди під час паркування. Система, що встановлюється в задній частині автівки, дозволяє уникнути дрібних інцидентів, таких як зіткнення з іншим транспортними засобами, подряпини на стінах або воротах тощо. Вся система датчиків паркування може коштувати від найпростішої близько 1000 грн до просунутої паркувальної системи з камерами за 8000 грн і більше.

Док-станції

Док-станція не тільки утримує ваш телефон, але й дозволяє безпечно керувати автомобілем. Якщо ви отримуєте важливі дзвінки кожного разу під час керування автомобілем, вам точно потрібен такий пристрій. Якщо ви перебірливі щодо дизайну та стилю ваших гаджетів, на ринку є безліч варіантів, серед яких вам точно щось сподобаються.

Чохли для сидінь і килимки

Чохли для сидінь не просто забезпечують комфорт, вони захищають сидіння від вицвітання, зносу, пилу, бруду та поту. Вони бувають тканинними, синтетичними та шкіряними і коштувати від 1500 грн і більше, залежно від матеріалу і якості. З іншого боку, килимки https://www.06239.com.ua/list/462962 врятують вашу автівку, захищаючи від води і бруду підлогу її салону. Повний набір килимків може коштувати від 1200 грн і більше, знову ж таки, залежно від якості та бренду.

Легкосплавні диски

Автомобіль в максимальній комплектації, як правило, поставляється з легкосплавними дисками. Однак моделі базового рівня — зі сталевими дисками. Легкосплавні диски легші порівняно зі сталевими, що покращує загальну ефективність автомобіля. Крім того, сплави є хорошими теплопровідниками і допомагають зменшити надмірне виділення тепла, що знижує тиск на гальма. Також — це зменшує навантаження на двигун вашого автомобіля. Ціни на такі диски стартують від 4000 грн за комплект.