Як правильно організувати навчальний процес

06.03.2024

Давайте обговоримо сьогодні особливості дистанційного навчання і способи збільшення ефективності та комфортності цього процесу. Адже сам по собі запис на курси не забезпечує успішного засвоєння матеріалу.

Інтенсивність уроків

Необхідно заздалегідь підготуватися до занять, виділити свої індивідуальні цілі та надихнути себе на активний спосіб навчання. Інтенсивність онлайн-уроків з англійської мови буде визначатися рівнем володіння мовою і твоїми особистими прагненнями. Можна вибрати основні курси, що проводяться кілька разів на тиждень, і адаптувати їх до зручного для себе графіка, або зосередитися на інтенсивних програмах і заняттях, доступних у вихідні дні. Крім того, є можливість брати участь у спеціалізованих курсах і приєднуватися до розмовних клубів, що надає наша школа англійської мови (https://americanenglish.ua/ua/) American English. Обирайте розклад, враховуючи свій повсякденний графік і рівень зайнятості, щоб навчання приносило задоволення, уникаючи зайвої втоми і зберігаючи мотивацію.

Чи варто проходити пробний урок

Більшість онлайн-навчальних ресурсів, що спеціалізуються на наданні навчальних програм з англійської мови, пропонують безкоштовне вступне заняття перед тим, як приступити до основного курсу. Це приносить низку переваг:

  1. Встановлення особистого контакту з викладачем, що дає змогу ознайомитися з навчальною програмою, методиками викладання та ознайомитися з навчальними матеріалами. Цей етап також дає можливість оцінити, наскільки підходить формат онлайн-уроків з англійської мови для конкретного студента.
  2. визначення рівня знань студента викладачем і вибір відповідної освітньої програми.
  3. Надання студенту огляду функціоналу освітньої платформи після встановлення цілей навчання.
  4. Після завершення вступного уроку студент отримує можливість поставити запитання, обговорити графік занять і узгодити дату початку основного навчання.

Після завершення навчального заняття формується враження від викладача, оцінюється комфорт проведення занять, ясність передавання інформації, зручність взаємодії з онлайн-платформою, відповідність графіку та інтенсивності занять з англійської мови, а також ефективність використання додаткових спеціалізованих курсів.

Вивчення англійської мови онлайн (https://americanenglish.ua/ua/shkoly/onlajn-shkola) ви зможете пройти у нас на сайті, ми пропонуємо гнучкий розклад і різні способи оплати.