Надрукувати книгу в Києві малим тиражем

13.03.2024

Автори зі стажем добре знають, а початківці повірять: знайти друкарню, що погодиться надрукувати книгу в Києві малим накладом дуже нелегко, особливо, якщо бюджет видання дещо обмежений.

Між тим, саме друк книг невеликим накладом є затребуваним напрямом серед авторів, що тільки пробують свої сили у письменстві, молодих науковців, викладачів вишів і вчителів, які мають власні методики, створили збірки завдань і розробили учбові посібники до власних лекційних курсів. Не менш популярний друк книг від одного примірника у якості ексклюзивного пам’ятного подарунка до урочистої події.

Тож усіх, кому потрібно видати книжку невеликим накладом, запрошуємо до друкарні «ТАКИБУК».

Можливості «ТАКИБУК» для друку книг малим накладом у Києві

Основа побудови довірчих відносин друкарні «ТАКИБУК» зі замовниками – прозора цінова політика. На сайті друкарні наведені актуальні ціни. За допомогою простих у використанні онлайн-калькуляторів зручно розрахувати вартість тиражу за різних параметрів. Замовник самостійно обирає

  • наклад – чим більше примірників друкується, тим нижчою буде їх собівартість, проте, друкарня приймає замовлення на виготовлення будь-якої кількості книжок, від однієї штуки;
  • формат – «Такибук» має досить широкий перелік стандартних розмірів, від кишенькового до великого альбомного;
  • кольоровість – друк може виконуватись одним або кількома кольорами, з додаванням формул, схем, таблиць, ілюстрацій, фото та інших графічних елементів;
  • тип паперу – від тонкого газетного або офсетного до щільного крейдованого;
  • тип палітурки: з твердою або м’якою обкладинкою.

Для м’якої палітурки виконується клейове з’єднання сторінок, кріплення на скобах або пружиною. Для твердої листи зшиваються синтетичними нитками у зошити, які потім поєднуються у книжковий масив і додатково проклеюються під корінець.

Додатково можна обрати різні види оздоблення книжки.

Досвідчені менеджери друкарні надають детальні консультації і виконують супровід проекту від першого звернення клієнта до отримання ним готового замовлення. Також ви можете дізнатись ціни на друк книг онлайн, скориставшись калькулятором вартості.

За потреби, фахівці «ТАКИБУК» виконують додрукарську підготовку книжки: редагування і верстання тексту, дизайн обкладинки книги і макету.

У друкарні використовуються надсучасні цифрові технології, що забезпечує високу якість друку текстового й ілюстративного матеріалу, дозволяє миттєво передавати рукопис до друкарні у стандартних текстових форматах, вносити в нього будь-які зміни, зберігати підготовлений макет необмежений час і друкувати додатковий наклад за потреби, виключаючи необхідність складського зберігання. Крім того, цифровий друк є досить дешевим і швидким.

Друку книжок малим накладом у Києві: переваги «ТАКИБУК»

Готовий макет у «Такибук» одразу передається поліграфістам: виготовлення малого накладу займає 2-3 години для книжок у м’якій палітурці і 1-2 дні у твердій.

Готовий наклад відправляється замовникові Новою поштою за рахунок друкарні.

«ТАКИБУК» — це швидкий якісний друк книжок малим накладом за помірною ціною у Києві й інших містах. Більше інформації на сайті https://takibook.od.ua/.