Розробка чат-ботів для бізнесу на замовлення: індивідуальні рішення — запорука вашого успіху

09.05.2024

Чат-бот є вашим віртуальним помічником для комунікації з клієнтами. Він ефективно замінює реального співробітника, який в цей час може займатися більш унікальними завданнями. Розробка чат-ботів на замовлення для бізнесу в Україні виконується багатьма сервісами. Але найкращі пропозиції та гарантовано якісний результат ви отримаєте від фахівців компанії SMS CLUB. Ми гарантуємо високий професіоналізм, відмінну ефективність отриманого ресурсу і застосування вигідних тарифів.

Які переваги дає для бізнесу розробка чат-ботів на замовлення?

Застосування електронного помічника доречно у вирішенні більш стандартизованих завдань. Наприклад, для розсилки реклами, поширення комерційних пропозицій, систематизації даних, відповіді на типові запитання, спілкування з цільовою аудиторією тощо. Розробка чат-бота для бізнесу в Києві та інших населених пунктах України сьогодні активно залучається для роботи з клієнтами через найрізноманітніші платформи. Всі вони активно розробляються й фахівцями SMS CLUB.

Основні види чат-ботів для бізнесу

Будь-яка людина користується щонайменше 2-3 видами соцмереж, тож спілкування з нею через ці ресурси неодмінно дасть змогу привернути увагу потенційного покупця до ваших повідомлень. Так, в SMS CLUB вам, як представнику підприємця, запропонують на вигідних умовах сформувати віртуальних помічників з високою ефективністю функціонування, наприклад, через:

  • Telegram. Найкраще себе зарекомендував при розробці з нуля через Python. Професійний підхід дасть змогу забезпечити автоматизацію завдань будь-якої складності з належною гнучкістю, оригінальністю та великими можливостями інтеграції.
  • WhatsApp. За функціоналом він поступається Телеграму. Але на базових опціях такий месенджер забезпечує відмінне спілкування з цільовою аудиторією. Також такий чат-бот може слугувати доповненням до інших соцмереж з управлінням через загальний ресурс.
  • Viber. Зручний для функціонування на початковій лінії з метою техпідтримки. Також він може слугувати асистентом потенційного покупця. З його допомогою зручно поширювати інформацію про різні акційні пропозиції.

Типові завдання бізнес чат-бота

Якщо вас цікавить можливість отримання послуги розробки чат-бота для бізнесу на замовлення, на сайті компанії SMS CLUB вам запропонують індивідуальний підхід з вибором широкого спектра можливостей цього віртуального помічника. Під різні соцмережі тут можна скористатися таким функціоналом бота:

  • Можливість оплати покупки прямо в месенджері. Відбувається за рахунок інтеграції платіжної картки.
  • Робота у зв’язці з CRM. автоматичне збереження персональних даних клієнта.
  • Структуризація бази. Сегментація за рахунок моніторингу кліків і аналізу шляхів входу клієнта на сайт.
  • Здійснення масових розсилок. Проводяться для покупців різних сегментів з відповідним наповненням.
  • Виконання функцій служби підтримки. Чат-бот відповідатиме на клієнтські запитання і виконуватиме переадресацію.
  • Збір заявок. Чат-бот відстежуватиме виконання замовлень, контролюватиме розсилки та здійснюватиме зворотний зв’язок.
  • Розширення функціональних можливостей. Чат-боти гнучкі для підключення нових функцій.

Це далеко не всі можливості, які надає наш онлайн сервіс. Розробка чат-ботів на замовлення для бізнесу буде вигідна представникам різноманітних сфер, включно з банківським, ресторанним, туристичним, готельним та іншими видами бізнесу. Процес інтеграції легкий, швидкий, варіативний, що дуже вигідно як для підприємства, так і для його клієнтів.