назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Якість ведення бізнесу, Підприємництво, Інновації ::

Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність

Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність

КУПИТИ КНИГУ - Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність


КУПИТИ КНИГУ «Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність» в Kniga.biz.ua (за гривні)

КУПИТИ КНИГУ «Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність» в BizLit (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Як стати мільярдером. Як найбільші в світі виробники створюють грандіозну цінність
Автор(и): Джон Свекла, Мітч Коен
Видавництво: "Основи", — 2016

Опис:
Оригінал (англ.): "The Self-made Billionaire Effect: How Extreme Producers Create Massive Value" by John Sviokla, Mitch Cohen

Перед тим, як вирушити у вільне плавання і власними силами заробити мільярди доларів, багато провідних підприємців світового рівня працювали у відомих корпораціях. Такі люди, як Марк К'юбан, Джон Пол Деджорія, Сара Блейклі та Т. Бун Пікенз створили компанії (а в деяких випадках — і по кілька компаній), що сьогодні належать до найвідоміших у світі. І тут закономірно постають два непрості запитання. По-перше, чому колишні роботодавці не зуміли втримати цих надзвичайно талановитих людей? А по-друге, чому більшість великих компаній не може створювати нові цінності в таких масштабах, як 800 селфмейд-мільярдерів світового рівня?

Джон Свекла й Мітч Коген вирішили уважніше придивитися до цих мільярдерів, тому що отримати мільярд чи більше доларів завдяки створеній цінності — це неймовірний подвиг. Провівши всеохопне дослідження й узявши чимало інтерв'ю, автори зрештою дійшли висновку, що багато міфів, пов'язаних із мільярдерами, — просто вигадка. Не можна сказати, що всі ці люди розумніші, більше працюють чи їм частіше усміхається фортуна, ніж їхнім одноліткам. Не всі вони генії-самородки, які перетинають фінішну лінію в мільярд доларів, коли їм заледве виповнилося двадцять років. Ні. Переважно вони справді створюють щось абсолютно й принципово нове. Понад 80 відсотків мільярдерів, яких заторкнуло дослідження, заробили свої мільярди в галузях, де панує жорстка конкуренція.

Їхня ключова відмінність полягає в тому, що автори книжки називають способом мислення “Творця”, на противагу до поширенішої ментальності “Виконавця”. Виконавці досягають успіху в чітко визначених сферах; без них компанії існувати не можуть. Проте якщо підприємство прагне створити грандіозну революційну цінність, йому не обійтися без Творця — адже, замість того, щоб просто виконувати поставлені завдання й дотримуватися страндартів, ці люди розширюють межі можливого. Поєднуючи стриману розважливість та екстраординарну уяву, Творці винаходять цілковито нові товари, послуги, стратегії та бізнес-моделі. У великих компаніях поширена тенденція винагороджувати Виконавців і несхвально ставитися до нешаблонних методів Творців. Однак лише Творці здатні поєднати декілька суперечливих ідей, поглядів та способів дії в одне ціле. Вони довіряють своїй інтуїції, і це дає їм змогу робити великі ставки, які кардинально змінюють хід гри.

Це дослідження пропонує детальний опис п'яти критично важливих навичок мислення, що притаманні виробникам грандіозних цінностей. Вивчивши їх, ви зможете розпізнавати таких людей, заохочувати й утримувати їх на посаді — а можливо, й самі приєднаєтесь до їхнього числа. “Як стати мільярдером” — книжка, що назавжди змінить ваше ставлення до талановитих працівників та комерційної цінності.


Зміст:
  • Вступ

  • Розділ 1. РОЗВІНЧУЮЧИ МІФИ ПРО ЕКСТРЕМАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО

  • Розділ 2. ЕМПАТИЧНА УЯВА: мистецтво створення хітів

  • Розділ 3. ТЕРПЛЯЧА НАПОЛЕГЛИВІСТЬ: Чому мільярдери успішні, незважаючи на непевні часи

  • Розділ 4. КРЕАТИВНА РЕАЛІЗАЦІЯ: Як Творці виводять хіти на ринок

  • Розділ 5. ОБЕРТАЮЧИ РІВНЯННЯ РИЗИКУ: Як Творці уникають ризику, на який ідуть інші, і йдуть на ризик, якого інші уникають

  • Розділ 6. ДУАЛЬНІСТЬ «ТВОРЕЦЬ-ВИКОНАВЕЦЬ»: Як Творці знаходять людей, які їх доповнюють

  • Висновки: Як стають мільярдерами
  • Подяка
  • Додаток. Мільярдери, які з'являються в цій книжці

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua