назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: ІНШЕ (Особистий розвиток, Кар'єра, Творчість) ::

Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал

Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал

КУПИТИ КНИГУ - Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал


КУПИТИ КНИГУ «Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Творча впевненість. Як розкрити свiй потенцiал
Автор(и): Том Келлі, Девід Келлі
Видавництво: "Основи", — 2017

Опис:
Оригінал (англ.): "Creative Confidence: Unleashing the Creative Potential Within Us All" by Tom Kelley, David Kelley

Український переклад книги «Творча впевненість» у співпраці із компаніями ZEO Alliance та Yes&Design. Видання присвячене дизайн-мисленню — методу, який передові компанії з усього світу вже багато років використовують для створення інновацій.

Інноватика й творчість нині є цілком визнаними рушіями успіху в діловому світі — й чи не найціннішими якостями лідерів сьогодення. Та більшість із нас схильна лишати творчі лаври тим, кого заведено вважати «творчими людьми», — фаховим художникам, скульпторам, дизайнерам чи письменникам. Ми забуваємо, що в дитинстві усі були творчими.

Цією книгою брати Келлі нагадують нам, що в кожного з нас є вартісні думки й ідеї. Вони пояснюють на прикладах, що творчість — це спосіб мислення, настрій, проактивний підхід до пошуку нових рішень.


Про авторів:

Том Келлі (Tom Kelley) — партнер компанії IDEO, автор бестселлерів «Мистецтво інновацій», «10 облич інновацій». За час роботи в IDEO допоміг фірмі вирости з 15 працівників, до більш ніж 600. Протягом своєї кар’єри він виступав про розвиток інновацій перед бізнес-аудиторією у більш ніж 30 країнах. Том є executive fellow у школі бізнесу Хаас Каліфорнійського університету у Берклі, а також Університету Токіо.

Девід Келлі (David Kelley) — інженер-електротехнік за освітою. Здобув ступінь бакалавра в університеті Карнегі Меллон та магістра інженерії та продуктового дизайну у Стенфорді. Працював інженером у компаніях Boeing та NCR. У 1978 році заснував дизайн фірму, яка пізніше почала називатись IDEO. Створив венчурний фонд Onset та відіграв значну роль у запуску компанії Edge Innovations, яка створила унікальні аніматронікси для кіноіндустрії. Заснував стенфордську школу дизайну (Hasso Plattner Institute of Design), також відому як d.school. Вже більше ніж 35 років керує програмою дизайну у школі інженерії Стенфорду.


Стаття по книзі:
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua