назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: ІНШЕ (Особистий розвиток, Кар'єра, Творчість) ::

Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем

Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем

КУПИТИ КНИГУ - Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем


КУПИТИ КНИГУ «Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем
Автор(и): Марк Менсон
Видавництво: "Наш Формат", — 2018

Опис:
Оригінал (англ.): "The Subtle Art of Not Giving a F*ck: A Counterintuitive Approach to Living a Good Life" by Mark Manson

Бестселер The New York Times, що переконає вас: позитивного мислення може бути забагато. Книжка навчить конструктивно сприймати негативний досвід та допоможе відшукати надійне підґрунтя для щасливого життя.

Ми живемо в культурі, зацикленій на занадто оптимістичних очікуваннях. Із самого дитинства нам нав’язують нереалістичні ідеали, яких ми прагнемо досягти попри все: лише найвищі оцінки, досконала зовнішність, надсучасні ґаджети, найкрутіша робота, тільки екзотичні подорожі й не менш яскраві світлини в соцмережах. Постійно женучись за успіхом і щастям, ми намагаємося уникати будь-якого негативу. Однак негативний досвід, як переконує Марк Менсон, надзвичайно цінний: він звільняє нас від міражу щастя.

Чому ця книжка

Книжка допоможе формувати реалістичні очікування, конструктивно сприймати негативний досвід та цілеспрямовано діяти у складних ситуаціях, не розпорошуючись на дрібниці.

Для кого книжка

Для всіх, хто хоче тверезо сприймати повсякденне життя і сміливо дивитися в обличчя викликам, беручи із цих ситуацій максимум для власного розвитку.

Книга видана також російською — "Тонкое искусство пофигизма. Парадоксальный способ жить счастливо"


ЦИТАТИ ˅

Про позитивні очікування

Наша сучасна культура вбиває нам у голови довбані позитивні очікування. Будь щасливішим. Будь здоровішим. Будь наикращим, кращим за інших. Будь розумнішим, швидшим, багатшим, сексуальнішим, популярнішим, продуктивнішим. Хаи тобі більше заздрять, хаи тобою більше захоплюються. Будь досконалим... Але якщо зупинитися и гарно подумати, усвідомлюєш, що всі ці життєві поради — усі ці позитивні та щасливі меседжі популярноі психологіі, якими нас звідусіль завалюють, — насправді констатують те, чого в нас немає.

Про петлю зворотного зв’язку

Коли ви забиваєте на те, що вам погано, то просто скидаєте із себе пекельну петлю зворотного зв’язку. Ви кажете собі: «Почуваюся препаскудно, але кому яке діло?». І тут вас ніби обсипає чарівним зоряним пилом «кому-якого-діла» — і ви припиняєте ненавидіти себе за те, що почуваєтеся препаскудно.

Про мистецтво забивати на все

Забивати — не означає бути баидужим. Це означає спокіино сприимати власну інакшість.

Про негативний досвід

Закон протилежного зусилля недарма має таку назву: якщо ви перестаєте капець як хотіти чогось, усе починає відбуватися навпаки. Якщо гнатися за позитивом — це негатив, то гонитва за негативом породжує позитив. Біль, якии ви переживаєте в спортзалі, породжує краще здоров’я, наповнює вас енергією. Поразки в бізнесі допомагають краще зрозуміти, що потрібно для успіху. Відверте визнання своіх слабкостеи парадоксально робить вас упевненішим у собі и приємнішим для людеи. Біль від відкритого протистояння породжує довіру и повагу в стосунках. Страждання від страхів і тривог допомагає стати сміливішим і наполегливішим. Продовжувати можна безкінечно, але ви вже и так усе зрозуміли. Усі справді важливі речі в житті досягаються через проживання пов’язаного з ними негативного досвіду.


Про автора:

Марк Менсон (Mark Manson) — американський підприємець, письменник, блогер. Засновник і гендиректор компанії Infinity Squared Media LLC. Автор двох книжок, власник сайту markmanson.net, на якому ділиться порадами про стосунки, саморозвиток і культуру. Близько семи років подорожував світом. Мешкає в Нью-Йорку.


Зміст:
  • Розділ 1. Не намагайтеся
  • Розділ 2. Щастя — це проблема
  • Розділ 3. Ви такі самі, як і всі
  • Розділ 4. Цінність страждань
  • Розділ 5. Це ваш вибір
  • Розділ 6. Ви помиляєтеся в усьому (я теж)
  • Розділ 7. Поразка — це рух уперед
  • Розділ 8. Як важливо казати "ні"
  • Розділ 9. ...А потім ви помрете

  • Подяки


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Марк Менсон):
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua