назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Маркетинг, Продаж, Реклама, PR ::

Маркетинг 4.0. Від традиційного до цифрового

Маркетинг 4.0. Від традиційного до цифрового

КУПИТИ КНИГУ - Маркетинг 4.0. Від традиційного до цифрового


КУПИТИ КНИГУ «Маркетинг 4.0. Від традиційного до цифрового» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Маркетинг 4.0. Від традиційного до цифрового
Автор(и): Філіп Котлер, Гермаван Катарджая, Їван Сетьяван
Видавництво: "КМ-Букс", — 2018

Опис:
Оригінал (англ.): "Marketing 4.0: Moving From Traditional to Digital" by Philip Kotler, Hermawan Kartajaya, Iwan Setiawan

Кожні кілька років постає яка-небудь "нова" течія маркетингу. Але цього разу досвідчені маркетологи знають, що змінилися не просто правила гри — змінилися самі клієнти. Через інформаційну перенасиченість покупці не мають змоги присвятити достатньо часу одному бренду — а конкурентів за їхню увагу виникає все більше.

"Маркетинг 4.0" містить ґрунтовні та детальні поради, як створити месидж, який почують, як завоювати довіру клієнтів і як схилити їх до поширення позитивної пропаганди про ваш бренд. Філіп Котлер, відомий на весь світ батько-засновник маркетингу як дисципліни, пропонує досвідченим спеціалістам серйозну розмову про те, якими покупці є зараз та якими вони будуть завтра — у світі, де стрімко зростає взаємопов’язаність спільнот та постають нові технології.


Про автора:

Філіп Котлер (Philip Kotler) — гуру маркетингу, член правління "Американської асоціації маркетингу", Заслужений професор міжнародного маркетингу Вищої школи менеджменту Дж. Л. Келлога при Північно-Західному університеті, консультант з питань маркетингової стратегії таких відомих компаній як IBM, General Electric, AT&T, Honeywell, Bank of America, Merck, консультант урядових організацій з питань розвитку національної економіки, автор та співавтор 45 книг з маркетингу та менеджменту, і більше 100 статей для провідних журналів.

Котлер зіграв головну роль у формуванні маркетингу як у Америці так і у всьому світі. Він зібрав воєдино і систематизував усі знання про маркетинг, які до цього відносилися до зовсім різних наук. Єдиний автор, хто тричі удостоювався щорічної премії Alpha Kappa Psi, що присвоюється за найкращу статтю для Journal of Marketing. Має безліч звань і нагород за видатний внесок в маркетинг. Тепер його ім’я — синонім маркетингу, його нагороди важко перерахувати, його підручники студіюють всі економісти світу!

Батьки Філіпа Котлера родом з України. Вони емігрували до Чикаго у 1917-му, де Філіп Котлер і народився.


Фрагменти:


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Філіп Котлер):
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua