назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Управління змінами, Трансформація ::

Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного

Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного

КУПИТИ КНИГУ - Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного


КУПИТИ КНИГУ «Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного» в Kniga.biz.ua (за гривні)

КУПИТИ КНИГУ «Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного» в BizLit (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного
Автор(и): Сатья Наделла
Видавництво: "КМ-Букс", — 2019

Опис:
Оригінал (англ.): "Hit Refresh: The Quest to Rediscover Microsoft's Soul and Imagine a Better Future for Everyone" by Satya Nadella, Greg Shaw, Jill Tracie Nichols

Головний виконавчий директор Microsoft розповідає про історію трансформації компанії та водночас про власне життя — від дитинства, проведеного в Індії, до безпосереднього керівництва впровадженням низки новітніх цифрових технологій, викладає власне бачення майбутнього компанії та нової хвилі розумних технологій.

Книга "Натисніть «Оновити»" присвячена змінам в особистому житті автора, перетворенням, що безперервно відбуваються в компанії Microsoft, та наближенню неймовірної епохи таких могутніх і революційних технологій, як штучний інтелект, змішана реальність та квантові обчислення.

Автор дає поради стосовно того, як люди, організації та суспільство загалом повинні трансформуватися, як вони мають "натискати «Оновити»" у постійному пошуку нової енергії та цікавих ідей для продовження важливих новітніх розробок. Однак, по суті, це книга про людяність і про те, як одна з важливих властивостей людини — емпатія — стає ще ціннішою у світі, де технологічний прогрес небаченими темпами змінює статус-кво.

На додаток до роздумів про приголомшливі наукові прориви Сатья Наделла розповідає про своє захопливе дитинство до переїзду в США та про те, як все життя він вчиться лідерству. Він також ділиться своїми роздумами як головний виконавчий директор, маловідомий широкому загалу на відміну від блискучого Білла Гейтса та енергійного Стіва Балмера, і розповідає, як компанія знову віднайшла свою душу.

Книга видана також російською — "Обновить страницу. О трансформации Microsoft и технологиях будущего от первого лица"


Про автора:

Сатья Наделла (Satya Nadella) — чоловік, батько та головний виконавчий директор Microsoft, лише третій за сорокалітню історію компанії. У віці 21 року Наделла переїхав з Гайдарабада, Індія, до Сполучених Штатів Америки з метою отримати ступінь магістра комп’ютерних наук. У компанії Microsoft працює з 1992 року. Гуманіст тією ж мірою, що й інженер, Наделла вважає своєю місією, як і місією компанії, яку очолює, розширення можливостей кожної людини та кожної організації на планеті для досягнення більшого.


ІНШІ КНИГИ АВТОРА (Сатья Наделла):
НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua