назваавтор

Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців
Підписуйтесь на Менеджмент.Книги

сучасні бізнес-концепції, проривні ідеї, авторські тези
та цінні інсайти — не часто, виважено, по суті

КНИГИ :: Лідерство ::

Будь лідером: вирішуй, плануй, дій

Будь лідером: вирішуй, плануй, дій

КУПИТИ КНИГУ - Будь лідером: вирішуй, плануй, дій


КУПИТИ КНИГУ «Будь лідером: вирішуй, плануй, дій» в Kniga.biz.ua (за гривні)




Примітка: щодо придбання книжок просимо звертатися у відповідні інтернет-магазини або видавництва.
Назва: Будь лідером: вирішуй, плануй, дій
Автор(и): Стів Мак-Клатчі
Видавництво: "Vivat", — 2021

Опис:
Оригінал (англ.): "Decide: Work Smarter, Reduce Your Stress, and Lead by Example" by Steve McClatchy

Бути лідером означає не просто вміти керувати робочими процесами, а й досягати в цьому максимальної професійності та ефективності.

Стів Мак-Клатчі у своїй книжці радить, як стати ефективним, змінивши лише одне: спосіб ухвалення рішень. Для цього треба навчитися трьох простих речей: правильно визначати пріоритети, планувати й додержуватися плану, адже ваше життя залежить від того, як саме вам це вдасться.

Завдяки дієвим порадам автора, одного з визначних міжнародних бізнес-консультантів, ви дізнаєтесь, як стати ефективнішим без стресу та перевтоми.


ВІД АВТОРА ˅
Книжку «Будь лідером…» написано для всіх, хто прагне вдосконалити свої бізнес та життя. У ній викладено поради, завдяки яким ви навчитеся приймати кращі рішення й розуміти, яких результатів хочете досягти. У цій книжці досліджено різні мотиви, що спонукають нас виконувати те, що ми робимо щодня. Ви зрозумієте, що речі, яких ми взагалі не повинні робити, мають найбільше значення у визначенні нас як лідерів та особистостей; як досягти балансу в житті завдяки прийняттю ліпших рішень, а не очікуванню, що роботодавець забезпечить нам цей баланс. У ній ідеться про різні способи генерування енергії, потрібної нам протягом дня — про завершену роботу й прокрастинацію, — і про те, як зробити правильний вибір.

Книжка допоможе зрозуміти цінність часу з погляду втрачених можливостей та як це розуміння визначає спосіб нашого життя. Вона містить цінні поради щодо визначення пріоритетів, планування, подолання перешкод і впорядкування процесів набуття практичних навичок, які можна застосовувати в реальному житті для того, щоб швидше впоратися зпевним завданням, зменшити рівень стресу та виконати всю роботу, щоб залишилося більше часу на речі, які роблять життя вартим того, щоб його прожити. Також ви знайдете тут пояснення того, як звички приймати рішення впливають на наше життя і стосунки в тривалій перспективі.

Якщо після прочитання цієї книжки ви вирішите вдосконалювати своє життя, триматиметеся правильного курсу й рухатиметеся до захопливого майбутнього, тоді книжка досягла поставленої мети.


Про автора:

Стів Мак-Клатчі (Steve McClatchy) — власник і засновник фірми Alleer Training & Consulting, яка допомагає компаніям і приватним особам поліпшувати результати діяльності й досягати визначних показників. Стів консультує щодо проблем лідерства, продуктивності, розвитку особистості. У списку його клієнтів — Pfizer, Microsoft, Disney, Comcast, Accenture, Super Bowl Champions Baltimore Ravens, DHL Europe, Tiffany’s, Wells Fargo й багато інших.


Зміст:
  • Передмова
  • Вступ

  • Розділ перший. дві форми людської мотивації
  • Розділ другий. Усе залежить від вас
  • Розділ третій. Визначення пріоритетних завдань відповідно до результатів
  • Розділ четвертий. Енергія і мотивація. Вирішіть, де їх узяти
  • Розділ пятий. Як усвідомлення цінності часу може допомогти в житті
  • Розділ шостий. Планування на місяць, тиждень, день
  • Розділ сьомий. Що робити з перериваннями
  • Розділ восьмий. Як з усім цим упоратися
  • Розділ девятий. Дійте

  • Додаток
  • Про автора
  • Подяка
  • Примітки

НОВІ КНИГИ ПО ТЕМІ:ПОПУЛЯРНІ КНИГИ ПО ТЕМІ:



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua