НОВИНИ від 16.07.2009


Топ-300 компаній світу за капіталізацією

Консалтингова комания Ernst & Young склала черговий рейтинг топ-300 компаній світу за капіталізацією.

Лідером рейтингу стала китайська нафтовидобувна компанія Petrochina, капіталізація якої оцінюється в 366,662 мільярдів доларів. Американський нафтовий гігант ExxonMobil посів друге місце з капіталізацією на рівні 341,141 мільярдів доларів. На третьому місці опинився ще один представник Китаю — банк Industrial and Commercial Bank of China з ринковою вартістю в 257 мільярдів доларів.

Загалом, у першій сотні рейтингу зменшилася кількість компаній із розвинених країн. Так, кількість північноамериканських компаній скоротилася з 43-х до 38-ми, а європейських — з 38-ми до 35-ти. При цьому кількість азіатських компаній збільшилася з 15-ти до 25-ти.

На останньому місці рейтингу опинилася японська промислова компанія Kansai Electric Power. Її капіталізацію дослідники Ernst & Young оцінили в 21,112 мільярдів доларів.

Топ-20 компаній світу за капіталізацією

Див. весь рейтинг (PDF, 157 KB) >>






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua