НОВИНИ від 27.11.2009


Зростання «впевненості» серед працівників не збереглося у третій чверті 2009-го року

Компанія Kenexa, глобальний провайдер рішень з управління талантами, озвучила результати опитування "впевненості" серед працівників. Цей показник, як відомо, залежить від економічних та бізнес-результатів на індивідуальному, організаційному, галузевому та загальноекономічному рівнях. Також вважається, що він безпосередньо впливає на рівень впевненості серед споживачів.

Найвищий рівень впевненості працівників досягається тоді, коли вони вважають свою організацію ефективною, результативною та конкурентоспроможною, а також прогнозують собі хороше майбутнє у цій організації, при цьому почуваючись повністю захищеними. Впевненість працівників впливає на індивідуальну поведінку і, звісно ж, має свої наслідки для результативності компанії в цілому.

У вересні 2009-го року загальноекономічний індекс впевненості працівників складав 97,9. Бразилія (105,3), Китай (102,8) та Індія (100,2) мали найвищі показники впевненості, а Німеччина (96,7), Японія (95,6) та Іспанія (93,3) — найнижчі. Рівень впевненості працівників у США складав 97,7.

Найбільше падіння впевненості у 2009-му році можна було спостерігати у Франції, Іспанії та Німеччині. Лише три країни (Китай, Індія та Бразилія) зуміли показати вищий рівень впевненості працівників, ніж він був у 2008-му році.

Анна Герман (Anne Herman), дослідник-консультант у Kenexa Research Institute, стверджує: "Глобально ми бачимо падіння на 1 одиницю у третій чверті 2009-го року, порівняно зі зростанням на 5 одиниць у другій чверті. Лише Китаю та Індії вдалося зберегти та дещо примножити індекс впевненості серед працівників, тоді як Японія другу чверть поспіль відчуває падіння".

"Хоча друга чверть 2009-го року показала, що економічна ситуація у світі почала налагоджуватися — третя знову довела, що це відновлення не буде простим. 9 із 12-ти країн, які взяли участь в опитуванні, показали скорочення індексу впевненості серед співробітників у третій чверті порівняно з другою".

За інформацією Chief Learning Officer.






  ВСІ НОВИНИ



МЕТОДОЛОГІЯ: Стратегія, Маркетинг, Зміни, Фінанси, Персонал, Якість, IT
АКТУАЛЬНО: Новини, Події, Тренди, Інсайти, Інтерв'ю, Рецензії, Бізнес-навчання, Консалтинг
СЕРВІСИ: Бізнес-книги, Робота, Форуми, Глосарій, Цитати, Рейтинги, Статті партнерів
ПРОЄКТИ: Блог, Відео, Візія, Візіонери, Бізнес-проза, Бізнес-гумор

Сторінка Management.com.ua у Facebook    Менеджмент.Книги: телеграм-канал для управлінців    Management Digest у LinkedIn    Відслідковувати нас у Twitter    Підписатися на RSS    Поштова розсилка


Copyright © 2001-2024, Management.com.ua